Turism

Aeroportul Brașov – luat în vizor de un touroperator ucrainean

Aeroportul Brașov – luat în vizor de un touroperator ucrainean.

Este vorba de Join UP!, care a intrat pe piața românească în vara anului trecut, vânzând vacanțe cu zboruri charter în Egipt, Turcia ori Spania. Compania vrea să-și crească poziția pe plan local ca operator de turism charter. Aceasta are deja contracte cu peste 600 de agenții de la noi.

De asemenea, Join UP! vrea să aducă turiști străini în România, astfel că și țara noastră va figura printre ofertele turoperatorului, la fel ca stațiunile de pe litoralul bulgăresc.

„Există un plan în acest sens, mai ales odată cu deschiderea Aeroportului Brașov, dar și la Constanța. Acesta va facilita accesul turiștilor străini în cele mai atractive zone turistice din România. Totuși, prioritatea în momentul de față rămâne stabilizarea pe piața internă ca operator de turism charter cu ieșiri către destinații precum Egipt, Turcia, Spania, Dubai și Zanzibar”, a declarat, pentru Economica.net, Marius Surdu, CEO Join UP! România.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button