Timp liber

Târg de producători și la Piața Star (Brașov) / Ce se poate găsi

Târg de producători și la Piața Star.

Serviciul Administrare Piețe din cadrul Primăriei Brașov a anunțat că în fiecare sâmbătă, între orele 10.00-14.00, este târg de producători la Piața Star.

Conform sursei citate, producătorii care participă la târg sunt:

La Busi mic – cu brânzeturi de oaie și vacă – telemea, urdă, caș, burduf în coajă de brad și preparate din carne de la Bran, din ferma proprie – pastramă, salamuri, cârnați, slănină, mușchiuleț, etc.

Fornarina Pasta Atelier din Brașov – producător de paste proaspete artizanale, lasagne, ravioli, tortellini, dar și produse de patiserie artizanală – cu tarte, prăjituri, biscuiți, produse fără gluten, etc.

Ferma La Dorel – cu carne de pui, de rață sau curcan și ouă proaspete, de la păsări din propria fermă, atent hrănite cu cereale din propria exploatație.

Ferma Hărman – cu brânzeturi și lactate din lapte de capră, de la propriile căprițe.

Da Giuseppe Formaggeria Artigianale – cu brânzeturi din lapte de bivoliță, vacă, capră din Țara Făgărașului, mozzarella, ricotta și brânzeturi maturate după rețete italiene.

Pușcălupi- cu gin artizanal din Râșnov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
5 luni în urmă

[…] e târg în Triaj – Brașov. Potrivit Serviciului Public Administrare Piețe din cadrul Primăriei […]

4 luni în urmă

[…] va avea loc un nou târg volant de producători în cartierul Triaj. Acesta se va desfășura în intervalul 8.30-15.00, la […]

Back to top button