Expres

Unde vor fi ținute târgurile la Brașov în luna iunie

Unde vor fi ținute târgurile la Brașov în luna iunie.

Serviciul Administrație Piețe din cadrul Primăriei Brașov se bucură de succesul avut cu proiectul târgurilor volante inițiat în acest an.

„Am luat act de dorința multora dintre dumneavoastră de a organiza mai des târgurile volante de producători. Vă asigurăm că muncim ca acest lucru să se întâmple cât mai curând și vă vom anunța de îndată ce vom avea vești bune cu privire la acest subiect”, au precizat cei de la Serviciul Administrare Piețe.

Unde vor fi ținute târgurile la Brașov în luna iunie. Iată calendarul:

10 iunie – Cartier Răcădău, pe pietonal, lângă Sala Ursu

17 iunie – Piața Unirii din Șchei

24 iunie – Cartier Triaj, vizavi de capătul de linie RATBV

„Așteptăm în continuare părerile dumneavoastră. Dacă ați participat în calitate de cumpărător la unul dintre târgurile volante din ultima lună, vă invităm să ne spuneți părerea în formularul acesta: https://bit.ly/chestionarpiete, au mai menționat reprezentanții Primăriei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Ene Popa
6 luni în urmă

slab rau de tot. in alte parti, targurile se tin miercuri, nu sambata

Willy
6 luni în urmă

Eu am vazut demult piete volante in Brasov: langa Piata Dacia, pe str. Jupiter si in fata la fostul cinema Cosmos din Steagu. Localii nu le vad.

Ultima modificare a 6 luni în urmă de către Willy
6 luni în urmă

[…] din cadrul Primăriei Brașov a anunțat că în fiecare sâmbătă, între orele 10.00-14.00, este târg de producători la Piața […]

5 luni în urmă

[…] data de 10 iunie, între orele 8.30-15.00, producătorii vă așteaptă la târgul volant din Răcădău, la capătul pietonalului. Potrivit Serviciului Administrare Piețe din cadrul […]

Back to top button