Timp liber

Noi distracții de vacanță, printre 120 de dinozauri

Noi distracții de vacanță, printre 120 de dinozauri.
Dino Parc Râşnov, una dintre cele mai vizitate amenajări turistice din România, propune noi activităţi de vară în programul parcului tematic. Vizitatorii mari şi mici pot alege acum, pe lângă activităţile deja anunţate, să parcurgă un traseu de aventură de 100 metri lungime, aflat la o înălţime de șase metri, să se bucure de concerte în aer liber sau să rămână peste noapte şi să doarmă la cort (sleepover) alături de cei 120 de dinozauri. Aflat la o înălţime de șase metri şi o lungime de 100 de metri, pe traseul de aventură îşi pot testa curajul cei mici, dar şi cei mari, cu o înălţime minimă de 130 de centimetri.
Noi distracții de vacanță, printre 120 de dinozauri. Una dintre cele mai iubite activităţi sezoniere din Dino Parc se întoarce. De acum şi până când începe şcoala, fiecare noapte de vineri şi sâmbătă poate fi petrecută în compania dinozaurilor fioroşi. Biletul de acces include foc de tabără şi marshmallow pentru fript, tur ghidat pe înserat printre cei 120 de dinozauri, vânătoare de colţi de dinozauri prin pădure, jocul Dino Quiz cu premii, acces la cinema 9D, la locurile de joacă şi la expoziţiile din căsuţele din copaci, mic dejun şi multă, multă distracţie.
Paşii pentru rezervarea locurilor la SleepOver şi detaliile acestei activităţi se pot afla de aici.
Nu în ultimul rând, odată cu venirea lunii august distracţia va fi la dublu – trupa favorită a tuturor copiilor, Gaşca Zurli, va concerta la Dino Parc Râşnov de două ori, atât pe 15 august, cât şi pe 26 august. Accesul la concerte va fi inclus în biletul de intrare în parc, iar programul va fi anunţat curând.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button