Timp liber

Vânătoare de ouă, la Dino Parc

Vânătoare de ouă, la Dino Parc

Copiii, alături de părinţi și bunici, sunt aşteptaţi în 16 aprilie, începând cu ora 11.00, la o „vânătoare de ouă” la Dino Parc Râşnov.

„Înarmaţi-vă cu multă voie bună şi atenţie pentru a găsi toate ouăle ascunse de iepuraş cu multă dibăcie, printre dinozauri. La începutul cursei, fiecare participant primeşte o hartă a parcului cu indicii despre ascunzători şi porneşte în aventură. Uitaţi-vă cu atenţie după oul auriu, care vă poate aduce un premiu special. La finalul fiecărei runde se va realiza un clasament, iar pentru a fi desemnat câştigător trebuie să adunaţi în coş cât mai multe ouă. Pregătim diplome de participare pentru toţi copiii care participă la Egg Hunt”, anunţă iniţiatorii evenimentului.

„Vânătoarea de ouă” se va desfăşura în mai multe ture, iar orele de start pentru acestea vor fi 11:00, 13:00 şi 15:00.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] de peste Ocean (de fapt, este o tradiție de origine germanică) este „The egg hunt” – „Vânătoarea de ouă”.Aceasta este un joc pentru copii (și nu numai) organizat în ziua de Paşti sau în preajma […]

10 luni în urmă

[…] distracții de vacanță, printre 120 de dinozauri.Dino Parc Râşnov, una dintre cele mai vizitate amenajări turistice din România, propune noi activităţi de vară […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare