Sport

Vine Pustai la FC Brașov?

Vine Pustai la FC Brașov?

Cristi Pustai a fost forțat să-și dea demisia din funcția de antrenor al echipei FC Buzău, cu tot staff-ul său. S-a întâmplat după eșecul suferit în fața puștilor de la Unirea Constanța, 1-3, în etapa a 8-a din Liga 2.

Cum nici FC Brașov n-are o perioadă bună sub comanda lui Dan Alexa – FC Brașov, zero în atac; vezi și: Brașovenii – „rara avis” la „creația” lui Coliban, se vorbește – e drept, pe la colțuri, deocamdată – despre schimbarea „Chirurgului”.

Vine Pustai la FC Brașov?

Și, în condițiile date, Cristi Pustai ar fi, acum, o variantă de luat în seamă pentru conducerea grupării „galben-negre”. Aceasta ar fi scos din ecuația numirii antrenorii brașoveni.

În vară, atunci când a venit președinte la FC Brașov, Marian Mitran a spus că prima sa variantă de antrenor principal este Cristi Pustai. Cei doi au fost în stagiunea precedentă la FC Buzău, iar colaborarea se poate reînnoda curând.

În prezent, FC Brașov ocupă locul 14 în clasamentul Ligi 2, cu 9 puncte, în timp ce Buzăul se află pe 8 – 13 p, la 5 lungimi distanță de liderul Oțelul Galați. 

La FC Buzău, în cărți pentru funcția de „principal” sunt Adrian Mihalcea, Eric Lincar și Leo Grozavu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Din câte se vehiculează, în cazul unei noi înfrângeri, Dan Alexa va fi înlăturat – Vine Pustai la FC Brașov?  […]

Back to top button