Sport

Brașovenii – „rara avis” la „creația” lui Coliban

Brașovenii – „rara avis” la „creația” lui Coliban.

FC Brașov a remizat duminică, pe teren propriu, cu CSM Reșița – FC Brașov, zero în atac, la capătul unui meci mult sub nivelul Ligii 2.

În plus, deși intrarea a fost gratuită, foarte puțini spectatori au fost prezenți pe Stadionul „Tineretului”.

Fanii nu se identifică, probabil, cu „creația” primarului Allen Coliban, care în vara anului trecut a transformat Corona în FC Brasov, pe principiul „Jana nu e moartă”

Precum la CSM Corona, unde majoritatea conducătorilor nu este din Brașov, și la gruparea „galben-neagră” persistă același fenomen straniu. Nici președintele Marian Mitran, nici antrenorii Dan Alexa și Ștefan Grigorie n-au nici o treabă cu orașul de la poalele Tâmpei. Probabil, ultimul își mai amintește de „cântecul de lebădă” al carierei sale de fotbalist. 

Brașovenii – „rara avis” la „creația” lui Coliban.

Apoi, în primul „11” trimis de „Chirurg” contra Slatinei au fost trei jucători născuți în Brașov – Florin Dumbravă, Dan Spătaru și Andrei Lascu. În rest, „mercenari” și „adoptați”. Mulți dintre ei, aduși pe bani frumoși (apropo, cine ia comisioanele?!), n-au avut, ieri, nici o treabă cu fotbalul.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] sport în oraşul nostru. Altfel nu se explică ceea ce se întâmplă atât la Corona, cât şi la FC Braşov, unde braşovenii sunt băgaţi în […]

1 an în urmă

[…] n-are o perioadă bună sub comanda lui Dan Alexa – FC Brașov, zero în atac; vezi și: Brașovenii – „rara avis” la „creația” lui Coliban, se vorbește – e drept, pe la colțuri, deocamdată – despre schimbarea […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare