Sport

Victor Ciutacu a criticat-o dur pe Cristina Neagu

Victor Ciutacu a criticat-o dur pe Cristina Neagu

La Campionatul European de handbal feminin, România a ocupat locul 12. Asta deși putea să acceadă în semifinale, dacă ar fi învins Muntenegru și Germania. Muntenegru, se știe, a câștigat partida cu „tricolorele”, în urma ajutorului mărinimos acordat de cele două arbitre din Austria – DETALII, AICI

Cum Cristina Neagu a criticat aspru arbitrajul după meciul pierdut cu Muntenegru, jurnalistul Victor Ciutacu a „taxat-o”. A scris pe Facebook, printre altele, că ar avea comportament de țață.

„Cerșește respect”

„Bugetara Cristina Neagu, cea mai mare handbalistă din istoria României care n-a câștigat nimic pentru România, cerșește respect și împarte iubitorii de handbal în români și ne-români. Dincolo de faptul că respectul se câștigă, nu se pretinde, eu propun ca toți cei care nu rezonează cu suferințele strigate ale megastarei care joacă când vrea ea pentru Națională să fie exonerați de plata părții lor de impozite și taxe care alimentează clubul de stat fără suporteri CSM București și Federația Română de Handbal. Iar domnișoara Neagu să-și câștige cinstit, la privat, eventual la un club din străinătate dispus să dea de-a dura cu banii, mormanul de aproximativ 20.000 euro/lună.

Dincolo de valoarea ei individuală incontestabilă, strălucitoarea pe cont propriu refuză să accepte că e nocivă și distructivă pentru orice comunitate sportivă din care face parte. Și să priceapă că, indiferent cât de nedreptățită se simte că omenirea nu-i face statuie suflată cu aur, pusul mâinilor în șold și țățismele strigate apăsat nu echivalează cu adevărul istoric”, a opinat ziaristul de la România TV.

Victor Ciutacu a folosit „vorbe grele” și la adresa Simonei Halep, după ce s-a anunțat că jucătoarea noastră de tenis a fost depistată dopată.

La rândul său, Cristina Neagu a relatat: „Ultimul Campionat European pentru mine. Nu s-a încheiat așa cum mi-aș fi dorit, dar am dat totul pe teren, așa cum fac de fiecare dată. Mulțumesc tuturor celor care sunteți mereu alături de mine, în zilele bune, dar mai ales în cele mai puțin bune”.

Victor Ciutacu a criticat-o dur pe Cristina Neagu


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Când are dreptate, are dreptate.

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare