Sport

Un fost mare fotbalist a murit / Avea 53 de ani

Un fost mare fotbalist a murit

Sinisa Mihajlovic, fostul antrenor al echipei de Serie A Bologna, s-a stins din viață astăzi, pe un pat de spital din Roma. Avea doar 53 de ani. Sârbul a câștigat mai multe multe reprize, dar în cele din urmă a pierdut lupta cu leucemia. Fusese diagnosticat cu această boală cruntă în iulie 2019. A și fost supus unui transplant de măduvă osoasă.

Iată și comunicatul emis de familia îndurerată:

Soția sa Arianna, împreună cu copiii lor Viktorija, Virginia, Miroslav, Dusan și Nikolas, nepoata Violante, mama Vikyorija și fratele Drazen comunică îndurerați moartea nedreaptă și prematură a soțului, tatălui, fiului și fratelui lor exemplar, Sinisa Mihajlovic. Un om unic, un profesionist extraordinar, atent și bun cu toată lumea. A luptat cu mult curaj împotriva unei boli cumplite. Le mulțumim medicilor și asistentelor care l-au îngrijit de-a lungul anilor, cu dragoste și respect, în special Dr. Francesca Bonifazi, Dr. Antonio Curti, Prof. Alessandro Rambaldi și Dr. Luca Marchetti. Sinisa va fi mereu alături de noi. Trăim cu toată dragostea pe care ne-a dat-o.

Miodrag Belodedici a evoluat alături de Sinisa Mihajlovic trei sezoane la Steaua Roșie Belgrad. Era bun prieten cu mijlocașul sârb. Contactat de Fanatik.ro, și-a găsit cu greu cuvintele: „Știam că e foarte rău. Am vorbit acum trei-patru zile cu familia. Îmi e greu să spun ceva… Eu sunt tot la un eveniment trist, la Oradea. Sunt chiar în cimitir. Am fost la o slujbă pentru regretatul Ion Zare. Facem un meci demostrativ”.

Un fost mare fotbalist a murit


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Sinisa Mihajlovic și Pele, un alt mare fost fotbalist s-a stins din viață. Gianluca Vialli a murit astăzi, la […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare