Expres

A murit un mare actor român

A murit un mare actor român

Constantin Codrescu s-a stins din viață, duminică, la vârsta de de 91 de ani.

Fiica sa a făcut durerosul anunț pe Facebook. „A murit actorul, a murit tata… Dumnezeu să îl țină în dreapta Sa!!”, a scris Lăkrămioara Codrescu.

Și  Florin Piersic a comentat dispariția maestrului în social-media: „Acum, târziu în noapte, sau prea devreme în acest început trist de zi, am aflat cu mare mâhnire de plecarea ta, dragul meu artist de excepție, Puiu Codrescu. M-am bucurat de prietenia noastră până în ultima zi a vieții tale și mi-e greu să cred că te-am pierdut”.

A murit un mare actor român | MyTex.ro
A murit un mare actor român 4

Constantin Codrescu s-a născut pe data de 5 septembrie 1931, la Huși. În 1951 a absolvit Institutul de teatru din București. Între 1976 și 1989 a fost profesor la Institutul de Teatru din Târgu-Mureș. Constantin Codrescu a fost cetățean de onoare al acestui municipiu.

Articole asemănătoare

A avut o importantă activitate teatrală şi multiple apariţii la televizune, fiind şi colaborator permanent al redacţiei Teatru la Radio, timp de 45 de ani.

A murit un mare actor român

Dumnezeu să-l odihnească în pace.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Doar Ilici Iliescovici nu se dă dus.

11 luni în urmă

[…] Mihajlovic, fostul antrenor al echipei de Serie A Bologna, s-a stins din viață astăzi, pe un pat de spital din Roma. Avea doar 53 de ani. Sârbul a câștigat mai multe multe […]

10 luni în urmă

[…] Theodorescu s-a stins din viață. Decesul a avut loc astăzi, la Spitalul […]

Back to top button