Sport

Un brașovean a „cucerit” Austria

Un brașovean a „cucerit” Austria

Loturile naționale de schi fond ale României au obținut rezultate excelente în prima etapă a Cupei Austriei, ce s-a desfășurat la Bad Gastein.

Raul Popa, din Zărnești – Brașov, s-a clasat pe locul 1, iar Paul Pepene (Măgura – Brașov) pe locul 3, în proba seniorilor de 15 km clasic masstart. În aceeași zi, la proba feminină a senioarelor de 7 km clasic masstart, Timea Lörincz a ocupat locul 3. La junioare, în proba de 7 km clasic masstart, Delia Reit (Zărnești – Brașov) s-a clasat tot pe locul 3.

A doua zi, când probele s-au desfășurat pe viscol, Raul Popa s-a clasat pe locul 1, iar Paul Pepene pe 3, în proba seniorilor de 15 km clasic interval start. La senioare 7 km clasic interval start, Timea Lörincz a ocupat locul 3, iar la junioare, Delia Reit a sosit a 3-a.

Raul Popa a participat la Jocurile Olimpice de la Beijing 2022 în trei curse. La 15 km s-a clasat pe locul 64, la sprint clasic pe echipe pe 18 și la sprint liber pe 47.

Paul Pepene a fost purtătorul de drapel al României la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice Beijing 2022, alături de Raluca Strămăturaru (sanie). A participat în trei probe: 15 km (locul 30), 15+15 km skiatlon (locul 28) și sprint clasic pe echipe (locul 18).

La JO Beijing 2022, Timea Lörincz a concurat în probele de 10 km clasic (locul 86) și sprint liber (locul 78).

Delia Reit a participat anul acesta în cadrul Festivalului Olimpic al Tineretului European – Voukatti, în patru probe: 1,1 km sprint (locul 52), 5 km clasic (locul 44), 7,5 km liber (locul 41) și ștafetă mixtă 4 x 5 km (locul 13).

Un brașovean a „cucerit” Austria


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button