Sport

Ultimele noutăți de la Corona Brașov

Ultimele noutăți de la Corona Brașov.

Alexandru Dedu a ținut, joi, prima sa conferință de presă, de după prezentarea oficială, în calitate de manager general al Coronei Brașov.

Despre bilete

Referitor la nemulțumirile unor fani privind creșterea prețurilor biletelor la meciurile echipelor Coronei, Dedu a spus că tarifele sunt diferite, în funcție de competiție: „Oricum, biletele nu reprezintă un venit important pentru club”.

El le-a transmis suporterilor să-și cumpere abonamente, pentru că prețurile sunt (mai) avantajoase.

Alexandru Dedu a relatat, apoi, că echipa masculină de volei, care va activa în al doilea eșalon, va fi antrenată de fostul internațional Dan Gârleanu. La feminin se va merge pe „scheletul” Bravol.

Se speră ca și echipa masculină de baschet să poată fi înscrisă în liga secundă (mai sunt unele acte de pus la dosar), „deadline”-ul fiind vineri.

Și la volei masculin, și la baschet masculin vor fi aduși câte doi stranieri, Dedu nedorind să pronunțe nume, momentan.

„N-am nici un dubiu. Brașovul poate susține bugetul pentru Corona, cu noile secții (volei masculin și feminin, baschet masculin și gimnastică – n.r.). Totul e ca și comunitatea să dorească acest lucru”, a declarat Alexandru Dedu.

El a estimat că, acum, bugetul anual Coronei este undeva la 17,8 milioane de lei (plus, 1,4 milioane de lei, bani veniți în urma rectificării).

„În trei ani am obiective bifate și, dacă nu le voi atinge, voi pleca”, a mai punctat Dedu.

El a spus că fără jurist și fără un director general numit pe post – nu interimar – întâmpină unele greutăți.

„Ne mai confruntăm cu o problemă în zona sălilor”, a precizat, totodată, managerul Coronei, știindu-se că infrastructura sportivă a Brașovului e în suferință. 

Se așteaptă, așadar, construcția noii Săli Polivalente…

Ultimele noutăți de la Corona Brașov.

Bâlbe

Ultimele noutăți de la Corona Brașov. | MyTex.ro
Ultimele noutăți de la Corona Brașov 4

Altfel, transmiterea online a conferinței de presă a început cu stângul. Pe canalul de Youtube al Coronei – https://www.youtube.com/c/csmcoronabrasov, atunci când Dedu vorbea cu jurnaliștii, în prima parte, se auzea muzică ambientală. 

De asemenea, la prezentare, sus scria „live conferință de presă”, iar pe ecran, mare, trona: „Divizia A, Etapa a II-a, meci Corona Brașov vs. CSM Roman”.

CITEȘTE ȘI: Alexandru Dedu – doar 30 de minute


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] la baschet, Corona Braşov a făcut un parteneriat cu… Ştiinţa Bucureşti. Din informaţiile noastre, noua formaţie a […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare