Sport

Triplă fabuloasă a unui brașovean în Italia

Triplă fabuloasă a unui brașovean în Italia.

Fotbalistul Rareș Burnete, format la Colțea Brașov, a înscris de trei ori în meciul pe care US Lecce U19 l-a câștigat în deplasare cu Atalanta U19. Partida de astăzi a contat pentru campionatul Primavera I U19 și s-a terminat 4-2.

Triplă fabuloasă a unui brașovean în Italia. Pentru performanța realizată, Burnete a fost felicitat pe conturile de social-media ale formației din „Cizmă”. Celălalt marcator de la Lecce a fost Berisha (foto de mai sus).

După 16 etape, Lecce U19 ocupă – momentan – locul 4, cu 27 de puncte. Lider este AS Roma U19. Clasamentul complet, AICI

Îmi doresc să ajung în echipa mare la Lecce. Eu voi face tot ce ţine de mine. Voi da totul la antrenamente. Când voi avea şansa, vreau să profit de ea şi să nu mă mai întorc la juniori. Oricum, îmi doresc să fac pasul la seniori cât mai repede. Până la urmă, trebuie să mă gândesc la cariera mea şi la ce e mai bine pentru mine. Vom vedea ce va aduce 2023”, declara Rareș Burnete, pentru MyTex, la finele anului trecut.

Brașoveanul este și component de bază al reprezentativei U19 a României. Cu „tricolorii”, el s-a calificat la Turul de Elită. Acesta este ultimul pas al preliminariilor pentru Campionatul European din 2023. România U19 a fost repartizată în Grupa 1, alături de Franța, Norvegia și Irlanda de Nord. Doar prima clasată va obţine biletul pentru turneul final din Malta.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Braşoveanul Rareş Burnete – jucătorul lunii ianuarie în Primavera. Atacantul braşovean Rareş Burnete, jucător format de Colţea 1920, are un început de an excelent şi impresionează la Lecce în campionatul Primavera. În partida cu Atalanta, câştigată de Lecce cu… Citeşte mai mult »

Back to top button