Sport

Transfer la FC Brașov / Bogdan Rusu a semnat cu FC Argeș

Transfer la FC Brașov.

Iată și o sosire în lotul pregătit de Dan Alexa după atâtea plecări. Ciprian Perju începe a doua sa aventură la FC Braşov, după cea de acum opt ani, când la doar 19 ani ajungea la poalele Tâmpei după perioada de juniorat petrecută la Academia Gheorghe Hagi. Fundaşul de 27 de ani a ajuns la FC Braşov după ce în sezonul trecut a jucat la Unirea Slobozia, tot în Liga 2.

Transfer la FC Brașov. Ciprian Perju, care poate juca atât pe postul de fundaş central cât şi fundaş stânga, a mai evoluat în carieră la Viitorul Constanţa, Gloria Buzău, Academia Clinceni, CS Afumaţi şi Unirea Slobozia.

Bogdan Rusu a semnat cu FC Argeș

Pe de altă parte, Bogdan Rusu, dorit de FC Brașov, n-a putut refuza salariul excelent oferit de FC Argeș – Detalii, AICI.

Transfer la FC Brașov | MyTex.ro
Transfer la FC Brașov / Bogdan Rusu a semnat cu FC Argeș 10

În vârstă de 33 de ani, fost la FCSB și CS Mioveni, atacantul brașovean descoperit de CSS Brașovia a intrat sub comanda antrenorului Alexandru Pelici, cu care a mai lucrat de-a lungul carierei.

Altfel, astăzi, de la ora 17.00, pe Stadionul „Tineretului”, FC Brașov va susține un meci amical cu CFR Cluj.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
9 luni în urmă

[…] Transfer la FC Brașov / Bogdan Rusu a semnat cu FC Argeș […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare