Sport

FC Brașov nu poate concura cu FC Argeș în privința salariului acordat lui Bogdan Rusu

FC Brașov nu poate concura cu FC Argeș, deși și-a impus, cel puțin la nivel declarativ, promovarea în Superligă la finele sezonului 2023-2024.

Retrogradați în Liga 2, piteștenii s-au mișcat rapid, l-au instalat antrenor pe Alexandru Pelici și au efectuat mai multe transferuri interesante. Printre cei achiziționați este și atacantul bulgar Milcho Angelov, fost la FC Brașov.

FC Brașov nu poate concura cu FC Argeș

Dan Alexa, antrenorul celor de la FC Brașov, a insistat pentru aducerea atacantului Bogdan Rusu, care, așa cum a declarat pentru iamsport.ro, se află în vacanță în Brașov și studiază ofertele. A recunoscut că a primit o propunere de la FC Argeș, dar „momentan, nu e nimic”.

Din informațiile noastre, FC Argeș i-ar da lui Bogdan Rusu un salariu lunar de 8.000 de euro. În aceste condiții, FC Brașov are șanse minime de a-l convinge pe fotbalist, mai ales că gruparea „galben-neagră” nu are un președinte la ora actuală, iar, cu mici excepții, angajaților din sectorul administrativ le-au expirat contractele la finele lunii iunie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
10 luni în urmă

[…] Pe de altă parte, Bogdan Rusu, dorit de FC Brașov, n-a putut refuza salariul excelent oferit de FC Argeș – Detalii, AICI. […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare