Sport

Tragedie în baschetul românesc

Tragedie în baschetul românesc. Dalibor Destanovic, antrenor la juniorii clubului Phoenix Galați, a murit, marți, după ce a suferit un infarct. Tehnicianul avea doar 45 de ani.

Astăzi, la o unitate şcolară din municipiul Focşani, unde avea loc o competiţie naţională de baschet, s-a solicitat intervenţia ambulanţei prin SNUAU 112 pentru un bărbat, în vârstă de 45 ani. Bărbatul a fost preluat în stare de inconştienţă şi transportat la UPU din cadrul Spitalului Judeţean Focşani, ulterior fiind constatat decesul acestuia“, au precizat reprezentanţii IPJ Vrancea

De asemenea, conform oamenilor legii, bărbatul a fost preluat în stare de inconștiență și transportat la UPU din cadrul Spitalului Județean Focșani, ulterior fiind constatat decesul acestuia.

În acest caz, polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, urmând a fi stabilite cu exactitate împrejurările în care a intervenit decesul.

Conform gsp.ro, la sală nu s-ar fi aflat nicio ambulanță, iar cea care a ajuns după ce antrenorul a acuzat stările de rău nu avea un medic.  Potrivit Federației Române de Baschet, Destanovic a suferit un infarct în timpul primului sfert al meciului de juniori U16 și nu a mai putut fi salvat.

Suntem șocați și împietriți de durere, nedumeriți și revoltați din cauza veștii care a căzut ca un trăsnet: coach Dixon nu mai este printre noi! Gândurile noastre se îndreaptă spre familia greu încercată, ca de altfel toată familia baschetului gălățean! Vei rămâne veșnic în inimile noastre, maestre!“, a transmis clubul Phoenix Galați.

Astăzi, fratele meu sârb Dixon a căzut din picioare, făcând stop cardio-respirator în timpul meciului de U16. Sunt absolut şocat!”, a scris pe Facebook Florin Bucureşteanu, antrenor la CS Iris Iaşi.

Tragedie în baschetul românesc

Dalibor Destanovic profesa la Phoenix Galaţi de 7 ani, fiind coordonator al echipelor de juniori.

Tragedie în baschetul românesc Dalibor Destanovic


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Zilnic citești de ăștia care se bucură de siguranța și eficacitatea oferită de doze.
,,Sigure și eficiente” era propaganda waxeristă privitoare la doze. Iar cei săraci cu duhul au pus botul.

Willy
1 an în urmă
Back to top button