Sport

Start în playoff-ul Erste Liga. Corona începe acasă seria cu DVTK. Dedu&Co., încă o lovitură pentru fani

Start în playoff-ul Erste Liga. Playoff-ul Erste Liga la hochei pe gheaţă debutează mâine, toate confruntările din această fază urmând să se dipute în sistemul cel mai bun din 7 meciuri.

Cele patru confruntări din sferturile de finală sunt: Ferencvaros – DEAC, Corona Braşov – DVTK, ACSH Gheorgheni – Ujpest şi Budapest Akademia – Sport Club Miercurea Ciuc.

Start în playoff-ul Erste Liga. Corona Braşov va începe seria cu DVTK cu două meciuri la Patinoarul Olimpic, mâine şi sâmbătă, de la ora 18.30.

Start în playoff-ul Erste Liga. 390 de lei costă abonamentele

Start în playoff-ul Erste Liga. Înaintea playoff-ului, conducerea clubului a decis să mai dea o lovitură din punct de vedere financiar. Deşi au un buget de 10 milioane de euro din partea braşovenilor, bani cu care conducerea nu îşi asumă obiective importante, Dedu&Co. au decis să îi pună la plată pe fani.

Astfel, pentru a vedea meciurile din playoff, biletele vor fi mai scumpe şi vor costa 50 de lei în Erste Liga şi 30 de lei în puternicul Campionat Naţional, cei care vor să cumpere abonamente trebuie să plătească 390 de lei.

Asta în condiţiile în care, deşi nimeni nu îşi doreşte acest lucru, sunt şanse ca echipa să joace doar două meciuri la Patinoarul Olimpic. Dacă, „lupii” vor pierde, 0-4, cu DVTK, atunci fanii vor plăti 390 lei pentru mai nimic. Dar, asta face o conducere ce nu e în stare să atragă fonduri din privat.

FOTO: © Daniel Maximilian Milata Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare