Sport

SR Brașov și misiunea salvării de la retrogradare / Azi, prima luptă / Tabloul complet din Liga 3 – Seria a 5-a

SR Brașov și misiunea salvării de la retrogradare.

Echipa fanilor stegari susține astăzi, în deplasare, de la ora 15.00, primul meci din returul Ligii 3 – Seria a 5-a, cu Sepsi 2 Sf. Gheorghe. Partida se va disputa pe Stadionul Municipal

SR Brașov și misiunea salvării de la retrogradare. Rareș Forika, antrenorul „galben-negrilor”, a prefațat disputa, precizând conform contului de Facebook SR Brașov: „Sepsi 2 este un adversar dificil, joacă fără presiunea rezultatului, are de partea sa tinerețea și omogenitatea lotului. Cu toate acestea, suntem pregătiți să ne impunem stilul de joc și să ne concentrăm pe atuurile noastre pentru a obține victoria. Suntem conștienți de provocările pe care le vom întâlni, dar suntem încrezători în capacitățile noastre de a ne impune. Vom aborda fiecare moment cu determinare și concentrare, știind că fiecare jucător este pregătit să dea totul pe teren. Suporterii vor reprezenta un factor important în economia partidei. Cu siguranță, vor fi al 12-lea jucător din teren. Rugăm suporterii să rămână alături de noi, să ne încurajeze și să ne susțină cu aceeași pasiune și entuziasm pe care îl arată întotdeauna, iar împreună vom reuși să ținem Steagu’ sus!”.

Andrei Vremăroiu din Moreni va fi arbitrul de centru.

Tabloul complet din Liga 3 – Seria a 5-a

Celelalte partide ale rundei din Liga 3 – Seria a 5-a la fotbal sunt programate mâine. Acestea sunt: Olimpic Zărnești – Olimpic Cetate Râșnov; Viitorul Curița – AFC Odorheiu Secuiesc; Kids Tâmpa – KSE Tg. Secuiesc; AFC Câmpulung Muscel – Ciucaș Tărlungeni.

Olimpic Zărnești și AFC Câmpulung conduc în clasament, cu 33 de puncte acumulate din 15 meciuri. Olimpic Cetate Râșnov (32 p) este a treia în ierarhie. Cu 26 de puncte, Kids Tâmpa se clasează pe a 5-a poziție, în timp ce Ciucaș Tărlungeni (11 p) e a 9-a. SR Brașov, locul 10, „lanterna roșie”, are 4 puncte în prezent.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
georgescule
1 luna în urmă

FC Brasov este adevarata reprezentanta a fotbalului brasovean, nu aceasta echipa care poarta denumirea de trista amintire a steagurilor rosii comuniste !

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare