Sport

SR Braşov, misiune imposibilă. Rareş Forika: „Suntem siguri că vom reuși să ne atingem obiectivele”

SR Braşov îşi continuă pregătirile pentru partea a doua a sezonului, în care va încerca să evite retrogradarea în Liga 4. Cu doar 4 puncte acumulate, „stegarii” vor avea o misiune dificilă, în condiţiile în care echipele din faţă, Ciucaş Tărlungeni şi Viitorul Curiţa, au câte 11 p.

„În cantonament am avut parte de condiții excelente. Am văzut de o echipă determinată să atingă obiectivele propuse. Cu fiecare zi petrecută împreună, legăturile dintre noi s-au întărit, iar spiritul de echipă a crescut pe măsură ce am lucrat împreună pentru a ne pregăti pentru cele 13 finale rămase din campionat. Suntem încântați să începem acest nou capitol și suntem pregătiți să arătăm ce putem face împreună. Fiecare jucător, fiecare membru al staff-ului și fiecare suporter aduce o contribuție valoroasă la drumul nostru către succes. Cele 3 etape rămase din campionat si 10 din play out vor fi o oportunitate pentru noi să demonstrăm talentul și determinarea noastră pe teren. Cu suportul vostru necondiționat, suntem siguri că vom reuși să ne atingem obiectivele și să aducem bucurie tuturor celor care ne susțin”, a declarat antrenorul „galben-negrilor”, Rareş Forika, pentru pagina de Facebook a clubului.

În perioada de cantonament, braşovenii au avut şi două meciuri test, 0-1 cu FC Pucioasa şi 1-1 cu Olimpic Zărneşti.

În prima etapă din 2024, pe 8 martie, SR Braşov va juca la Sf. Gheorghe, cu Sepsi II. Apoi, vor urma partidele cu AFC Câmpulung – Muscel, pe 16 martie, pe „Tineretului” şi cu Kids Tâmpa Braşov, pe 23 martie, pe „ICIM”. Apoi, vor urma confruntările decisive din play-out.

FOTO: Facebook SR Brasov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare