Sport

Sepsi Sf. Gheorghe. În așteptarea prezentării noului antrenor / Plecări, sosiri

Sepsi Sf. Gheorghe încă nu a numit noul antrenor, după plecarea lui Cristiano Bergodi.

Șeful grupării covăsnene, Laszlo Dioszegi, aflat la Budapesta, unde a urmărit aseară finala Europa League, câștigată de FC Sevilla – la penalty-uri – în fața celor de la AS Roma, spera ca negocierile purtate de managerul general Attila Hadnagy cu antrenorul Liviu Ciobotariu să se fi încheiat cu succes.

Liviu Ciobotariu, la final de contract cu FC Voluntari, avea o ofertă din zona arabă, însă a fost presat de Sepsi să dea un răspuns în cel mai scurt timp. Brașoveanul Laszlo Balint este, încă, în joc de glezne, ca a doua variantă – Detalii, AICI.

În cazul în care Ciobotariu semnează cu gruparea din Sf. Gheorghe, calificată în preliminariile Conference League, el va veni „la braț” cu mijlocașul islandez Runar Sigurjonsson și cu atacantul moldovean Vitalie Damașcan.

Așa cum a precizat Digi Sport, vor pleca de la Sepsi Sf. Gheorghe Alex Tudorie, Enrico Papa și Anass Achahbar. Ar putea fi transferați fundașul Andres Dumitrescu (dorit de Universitatea Craiova și de o echipă din Polonia), mijlocașul Nicolae Păun (FCSB este interesată) și atacantul Marius Ștefănescu (Universitatea Craiova), dar numai pentru… „prețul corect”.

Altfel, Laszlo Dioszegi a precizat că nu crede că antrenorul Cristiano Bergodi se va duce la CFR Cluj. El știe că italianul vrea să activeze în Serie B, în cazul în care n-ar „prinde” o ofertă consistentă financiar din țările arabe.

Foto: Laszlo Dioszegi și Cristiano Bergodi, după câștigarea Cupei României


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
10 luni în urmă

[…] Probleme cu sosirea lui Liviu Ciobotariu la Sepsi Sf. Gheorghe. […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare