Sport

Ce a spus Dioszegi despre Laszlo Balint / Cine va fi noul antrenor al lui Sepsi

Ce a spus Dioszegi despre Laszlo Balint.

Laszlo Dioszegi, șeful grupării Sepsi Sf. Gheorghe – felicitat și de Viktor Orban, premierul Ungariei, pentru câștigarea Cupei României – Detalii, AICI, regretă plecarea antrenorului Cristiano Bergodi. Italianul este mare favorit să-l înlocuiască pe Dan Petrescu la CFR Cluj, după barajul cu FCU Craiova pentru accederea în Conference League care va avea loc joi.

Pentru prosport.ro, Laszlo Dioszegi a vorbit despre profilul antrenorului pe care-l vrea la Sepsi Sf. Gheorghe, fiind întrebat cu privire la Liviu Ciobotariu: „Mie personal îmi place. E un antrenor care nu vorbește mult, dar face. Antrenorii modești îmi plac. Nu-mi plac antrenorii care caută «chichițe». Este un antrenor care lucrează, dar nu e singurul. Sunt mai mulți. Vrem un antrenor din țară, care să cunoască bine fotbalul de la noi, dar nu este exclus și unul din străinătate. Cu domnul Bergodi am făcut o treabă foarte bună”.

Ce a spus Dioszegi despre Laszlo Balint

Referitor la antrenorul brașovean Laszlo Balint, Dioszegi a precizat că „și el este o variantă” și că îl va contacta:Cunoaște bine fotbalul românesc. Toți antrenorii care cunosc bine fotbalul românesc intră în spațiul nostru de vedere. În primul rând trebuie cunoască fotbalul românesc și să nu avem certuri și scandaluri în fiecare săptămână”.

În sezonul 2022-2023 al Superligii, Laszlo Balint a pregătit două echipe, Universitatea Craiova și UTA Arad, unde, însă, n-a avut parte de rezultatele dorite.

Cu privire la Liviu Ciobotariu, Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB, l-a dat de gol într-o emisiune televizată, spunând că prioritatea sa este un angajament cu un club din Arabia Saudită, unde poartă negocieri în prezent.

Şi Eugen Neagoe (Universitatea Craiova) este un nume luat în calcul pentru a o prelua pe Sepsi. Ar fi, de fapt, o revenire.

De văzut ce va alege duo-ul Laszlo Dioszegi – Attila Hadnagy…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
10 luni în urmă

[…] Liviu Ciobotariu, la final de contract cu FC Voluntari, avea o ofertă din zona arabă, însă a fost presat de Sepsi să dea un răspuns în cel mai scurt timp. Brașoveanul Laszlo Balint este, încă, în joc de glezne,… Citeşte mai mult »

Back to top button