Sport

Sepsi Sf. Gheorghe – antrenor pe filiera Ungaria

Sepsi Sf. Gheorghe – antrenor pe filiera Ungaria.

Șeful grupării covăsnene, Laszlo Dioszegi, a decis că germanul Bernd Storck este noul antrenor principal, după plecarea lui Liviu Ciobotariu. Astfel, brașoveanul Laszlo Balint este nevoit să aștepte alte oportunități pentru a reveni în circuit.

Sepsi Sf. Gheorghe – antrenor pe filiera Ungaria

Probabil că Bernd Storck a fost propulsat spre Sepsi, cu „lobby” de la Budapesta.

Germanul a fost selecționerul Ungariei în perioada 2015-2017. El a calificat Ungaria la Euro 2016 după 44 de ani, ajungând în optimile de finală. A fost demis după eșecul din preliminariile pentru Cupa Mondială, când a terminat grupa pe locul 3, după Portugalia și Elveția.

În mandatul său de selecționer al Ungariei, Bernd Storck a câștigat 8 meciuri, a remizat în 7 și a pierdut 10, inclusiv un eșec rușinos cu Andorra.

După ce a fost înlăturat din funcție, chiar și premierul Viktor Orban și-a exprimat recunoștința pentru contribuția lui Storck la dezvoltarea fotbalului maghiar, așa cum a precizat Hungary Today.

Ultima echipă antrenată de Bernd Storck înainte de sosirea la Sepsi Sf. Gheorghe a fost Kortrijk (Belgia), în 2022-2023. Întregul său CV, AICI.

Conducerea lui Sepsi a decis, astfel, să meargă pe mâna unui antrenor titrat, cu mare experiență competițională, dar care nu cunoaște (mai) deloc realitățile fotbalului românesc. Rămâne de văzut dacă va reuși calificarea în play-off-ul Superligii.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
5 luni în urmă

[…] Se știe, noul antrenor al lui Sepsi Sf. Gheorghe este germanul Bernd Storck – Detalii, AICI. […]

4 luni în urmă

[…] Storck, antrenorul german al echipei covăsnene – adus pe „filiera Ungaria”, a părut mulțumit după victoria cu 2-1 obținută în fața lui Dinamo pe „Sepsi […]

4 luni în urmă

[…] Dioszegi a relatat că, într-adevăr, i-ar vrea pe cei doi la Sepsi, însă numai dacă antrenorul Bernd Storck îi va cere asta. Și, deocamdată, germanul i-a transmis că este focusat pe finalul de an din […]

4 luni în urmă

[…] imediat impus de șeful Laszlo Dioszegi formației antrenate de Bernd Storck este calificarea în […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare