Sport

Liviu Ciobotariu – împotriva lui Laszlo Dioszegi? / Ce se va întâmpla la Sepsi Sf. Gheorghe

Liviu Ciobotariu – împotriva lui Laszlo Dioszegi?

Relatasem ieri că antrenorul Liviu Ciobotariu e „pe făraș” la Sepsi Sf. Gheorghe, după ce echipa este mai aproape de locurile retrogradabile din Superligă decât de play-off. Iar brașoveanul Laszlo Balint este în „joc de glezne”, așteptând numirea – Detalii, AICI.

Liviu Ciobotariu – împotriva lui Laszlo Dioszegi?

Doar că „Ciobi” n-ar sta pe tușă, el fiind ofertat pentru a prelua Dinamo, acolo unde antrenorul Ovidiu Burcă a demisionat. În cazul în care această variantă ar pica, Florin Bratu ar fi a doua soluție pentru banca tehnică a „câinilor”.

Laszlo Dioszegi, conducătorul lui Sepsi Sf. Gheorghe, a vorbit pe acest subiect la Fanatik: Am auzit și eu că Dinamo l-ar vrea pe Liviu Ciobotariu, dar nu știu ce să spun, cred că sunt numai zvonuri. Nu am apucat încă să vorbesc cu jucătorii și cu antrenorii. Eu vreau să cred că sunt niște zvonuri. Nu vreau să spun prostii, pentru că nu am de unde să știu dacă e adevărat că l-a contactat Dinamo. Dacă el vrea într-adevăr să plece la Dinamo, atunci normal că suntem deschiși la discuții. Ciobotariu mai are contract până în vară. Nu pot să spun că Ciobotariu este o semidezamăgire. O dezamăgire totală este echipa. Și antrenorii sunt acolo, de la toți am avut așteptări. Noi ne-am gândit că vom fi în primii 6. Știam eu că nu putem să discutăm despre podium, dar să fim acolo locurile 5-6 ne-am fi așteptat după tot ce s-a întâmplat în vară, după meciurile excelente. Nu sunt singurul șocat, am discutat cu toți de la club și nu reușim să ne dăm seama ce se întâmplă. Trebuie să schimbăm ceva, pentru că altfel mare bai o să fie”.

Și luni, 4 decembrie, în etapa a 18-a din Superligă, Sepsi Sf. Gheorghe joacă pe teren propriu contra lui Dinamo București…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
5 luni în urmă

[…] Laszlo Dioszegi, a decis că germanul Bernd Storck este noul antrenor principal, după plecarea lui Liviu Ciobotariu. Astfel, brașoveanul Laszlo Balint este nevoit să aștepte alte oportunități pentru a reveni […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare