Sport

Sepsi a încheiat stagiul din Antalya / Ce a spus managerul general Attila Hadnagy

Sepsi a încheiat stagiul din Antalya.

Echipa de fotbal din Sf. Gheorghe a disputat astăzi, în Turcia, un meci amical cu Bohemians Praga. Partida s-a încheiat la egalitate, 2-2 (0-0). Pentru formația antrenată de Cristiano Bergodi au marcat Ciobotariu ’68 și Anders Dumitrescu ’82.

Sepsi a încheiat stagiul din Antalya și managerul general al grupării, Attila Hadnagy, a declarat: „Au fost 10 zile de cantonament reușit. Am beneficiat de condiții foarte bune. Am susținut și trei partide de verificare, înregistrând o victorie și două egaluri. Am căpătat încredere pentru partea a doua a sezonului. Băieții s-au angrenat bine la efort. Cel mai important este că nimeni nu s-a accidentat. Toată lumea este sănătoasă. De acum, ne pregătim pentru meciul de campionat cu Rapid”.

Partida Rapid București – Sepsi Sf. Gheorghe se va juca vineri seara în „Giulești”. Disputa contează pentru etapa a 22-a a Superligii. Covăsnenii sunt pe locul 6 în clasament, de play-off, cu 32 de puncte. Formația pregătită de Adrian Mutu este pe 4, cu 38 de puncte. Lider este Farul Constanța (45 p).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] se va discuta la comisiile FRF. Cel mai probabil, Sepsi Sf. Gheorghe va obține victoria cu 3-0 la „masa verde”. Obiectivul echipei antrenate de Cristiano Bergodi […]

Back to top button