Sport

Gata vacanța (și) la Sepsi / Obiectivul lui Laszlo Dioszegi

Gata vacanța (și) la Sepsi

Antrenorul italian Cristiano Bergodi a programat pentru astăzi reunirea lotului grupării covăsnene.

În data de 6 ianuarie, Sepsi Sf. Gheorghe va pleca într-un stagiu de 10 zile, la Belek, în Antalya. Acolo va disputa trei meciuri amicale, cu Radomiak Radom (Polonia – 9 ianuarie), Gabala (Azerbaidjan – 12 ianuarie) și Bohemians Praga (Cehia – 15 ianuarie).

Sepsi Sf. Gheorghe va juca în Giulești, cu Rapidul, vineri – 20 ianuarie, în prima partidă oficială din 2023. Disputa contează pentru etapa a 22-a a Superligii. În prezent, după depunctarea lui FC Hermannstadt, formația antrenată de Bergodi ocupă locul 6 în ierarhie – vezi CLASAMENTUL COMPLET.

Laszlo Dioszegi, conducătorul lui Sepsi Sf. Gheorghe, a declarat că își dorește ca echipa sa să se califice în play-off-ul Superligii și să cucerească și în acest sezon Cupa României.

Altfel, Cristian Bărbuț și George Dragomir au plecat de la formația din Sf. Gheorghe. Primul a semnat, deja, cu FC Hermannstadt.

Gata vacanța (și) la Sepsi


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button