Sport

Șeful Coronei nu cunoaște baschetul brașovean

Șeful Coronei nu cunoaște baschetul brașovean.

După cum am anunţat deja, Corona Braşov, clubul braşovenilor, a făcut un parteneriat cu Ştiinţa Bucureşti pentru echipa de baschet masculin, care va evolua în Liga 1.

Decizia luată de managerul general sportiv Alexandru Dedu, plătit cu 5.000 de euro pe lună, este clar o bătaie de joc la adresa cluburilor, antrenorilor şi jucătorilor braşoveni. S-a preferat să se plătească tehnicieni şi baschetbalişti de la clubul bucureştean, în detrimentul celor locali.

Variante erau suficiente. Exceptând Ralph Braşov, care are proiectul propriu, finanţat şi el de Primărie, de ce nu s-a mers către CSU Braşov, Galactica Braşov şi CSS Braşovia.

Din informaţii primite de la cunoscători în ceea ce priveşte baschetul braşovean, la cele trei formaţii sunt suficienţi sportivi U18. Mult peste ceea ce are acum Corona pe filiera Ştiinţa Bucureşti. Mai mult, sunt, se pare, si jucători braşoveni care au terminat junioratul şi nu au unde să evolueze. Ei nu ar fi avut loc la clubul braşovenilor? Șeful Coronei nu cunoaște baschetul brașovean.

Aşteptăm răspunsul concret al echipei de comunicare de la Corona Braşov pe această temă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Șeful Coronei nu cunoaște baschetul brașovean […]

1 an în urmă

[…] „lupilor”, auzite la Patinoar, sau scrise de ei în social media, nu par să îi intereseze pe cei care ocupă, vremelnic, posturile de conducere în acest club. Este clar însă că politica New Corona îndepărtează şi fanii de […]

Back to top button