Sport

BRAȘOV. Cu Corona, Alexandru Dedu a trecut „hopul” Consiliului Local

Alexandru Dedu, managerul general sportiv al Coronei Brașov, a fost prezent astăzi în ședința Consiliului Local pentru a susține adoptarea punctului 23 al ordinii de zi, care prevede: „Proiect de hotărâre privind aprobarea Organigramei, a Statului de funcţii şi a Regulamentului de Organizare şi Funcţionare al Clubului Sportiv Municipal Corona Braşov – instituţie publică aflată sub autoritatea Consiliului Local Braşov. Iniţiator: Primarul Municipiului Braşov” – vezi și: CORONA BRAȘOV. Primarul solicită o mulțime de bani în plus pentru Dedu, colaboratorii săi și noile sporturi! 

În fața consilierilor locali, Alexandru Dedu a precizat că se vor înființa, acum, 4 noi secții sportive la Corona Brașov, este vorba de volei masculin, volei feminin, baschet masculin și gimnastică, numindu-i și pe șefii acestora: Nelu Turcu, Marius Laszlo, Horia Păun, fost președinte al FRB în două rânduri, și Ermil Popescu, antrenor federal, care a activat cu succes și la CSS Brașovia.

Dedu a spus că în vară dorește să acceadă cu echipele de volei feminin, masculin și baschet ale Coronei în primul eșalon, având, de asemenea, în obiectiv ca și echipa de handbal feminin să reușească acest lucru.

De asemenea, managerul general sportiv al Coronei Brașov a subliniat că în vară intenționează să înființeze și o secție de handbal masculin, la acest proiect urmând a colabora cu Titus Donosa.

„Peste doi ani vrem să promovăm și cu echipa de handbal masculin în prima ligă”, a punctat Alexandru Dedu.

Viceprimarul liberal Sebastian Rusu a luat cuvântul, transmițându-i lui Dedu: „Să luați și brașoveni în acest proiect… Ne vom uita atent la ceea ce faceți la Corona. Doresc să aveți o colaborare eficientă și cu noul director al clubului”.

El a menționat că are și un amendament la punctul 23, anume că ROF, care este acum, să rămână în vigoare, cu includerea noilor discipline sportive enumerate anterior.

„Am acceptat și cheltuielile cu salariile”, a mai afirmat Rusu.

Atât amendamentul, cât și punctul 23 de pe ordinea de zi au trecut cu maximum de voturi. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Interesant este că Alexandru Dedu a avut răbdare chiar și câteva ore atunci când s-a prezentat în fața Consiliului Local Brașov pentru a-și prezenta strategia la Corona și, printre altele, a-i fi aprobat salariul de 5.000 de euro pe… Citeşte mai mult »

1 an în urmă

[…] luată de managerul general sportiv Alexandru Dedu, plătit cu 5.000 de euro pe lună, este clar o bătaie de joc la adresa cluburilor, antrenorilor […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare