Sport

Se îngroaşă gluma. „Lupii”, cu sabia deasupra capului

Se îngroaşă gluma. După un sezon foarte bun până acum, Corna Braşov e în pericol să părăsească Erste Liga înainte ca lucrurile importante să înceapă cu adevărat.

După 2-3 vineri, aseară „lupii” au pierdut şi cel de-al doilea meci al seriei cu DVTK, din sferturile competiţiei. Formaţia din Ungaria s-a impus cu 3-1 (Kuleshov, Szathmary, Razumnyak / Sills) şi conduce cu 2-0 la general. Seria, care se joacă în sistemul cel mai bun din 7 partide, sau primul la 4, se mută la Miskolc, unde marţi şi miercuri vor avea loc următoarele confruntări.

Se îngroaşă gluma. După două meciuri în care au arătat prost şi au jucat modest, „lupii” trebuie să revină la ceea ce au arătat în sezonul regulat pentru a întoarce soarta seriei. Până acum, ai noştri au jucat mai bine în deplasare, astfel că seria se joacă în continuare.

„Continuăm să ne împuşcăm singuri în picior. Ne batem singuri. Marcatorii noştri, oamenii nostri importanţi trebuie să înscrie. Nu reuşim să trimitem pucul în plasă şi nu vom câştiga multe meciuri marcând un singur gol”, a declarat antrenorul Dave MacQueen pentru Facebook Corona Braşov.

FOTO: © Daniel Maximilian Milata Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare