Sport

Șansele ca Tamaș să ajungă la FC Brașov

Șansele ca Tamaș să ajungă la FC Brașov

Se știe, fundașul central brașovean Gabriel Tamaș și-a reziliat contractul cu Petrolul Ploiești. A fost o despărțire cu scandal, care s-a lăsat (și) cu înregistrări. Dar și cu o serie de dezvăluiri despre ce ar fi făcut veteranul fotbalist în perioada în care s-a aflat în tabăra „lupilor galbeni”.

Imediat, s-a vehiculat că Gabi Tamaș are oferte de la alte echipe din Superligă, de la Rapid București în special. Gazeta Sporturilor a relatat că fostul „tricolor” este dorit la FC Brașov. Lucrul acesta a fost confirmat și de președintele Marian Mitran, și de antrenorul Dan Alexa.

Un impediment major în calea aducerii lui Tamaș la formația „galben-neagră” de Liga 2 este plata salariilor. Acestea se achită cu (mare) întârziere la FC Brașov. În sezonul trecut, „principalul” Călin Moldovan & Co. au așteptat din ianuarie până prin august-septembrie să le intre banii în cont. Iar la actualul lot sunt restanțe de prin iulie, plus niște memorii care sunt pe masa FRF. Iar Gabi Tamaș nu și-a mai prelungit contractul cu FC Voluntari tocmai din această cauză. Pe același sistem, la Petrolul Ploiești, la primul său „strigăt de disperare”, salariile nu se dăduseră de 3 luni.

Sigur, sosirea lui Tamaș la FC Brașov ar fi un câștig, datorită experienței și valorii sale de netăgăduit, însă sunt voci, chiar din interiorul clubului, care șușotesc că fundașul ar putea strica atmosfera în vestiar, din cauza viciului readus în discuție (și) de Gigi Becali.

De remarcat și că, nu demult, pe când încă era la Petrolul Ploiești, Gabi Tamaș s-a confesat unor apropiați, spunându-le că ar fi vrut, în vară, să vină la FC Brașov, însă n-a fost căutat de nimeni. Așa a decis să semneze cu gruparea prahoveană…

Șansele ca Tamaș să ajungă la FC Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] de văzut dacă Gabi Tamaş va şi semna cu FC Braşov. Se ştiu problemele existente la gruparea de la poalele Tâmpei, unde salariile se plătesc cu […]

Back to top button