Sport

Sabin Ilie, aventuri la Braşov. „I-a dat una unui polițist de i-a zburat cașcheta! Ca la biliard”. Salvat de Romică Paşcu

Sabin Ilie, aventuri la Braşov. Adrian Ilie, fostul mare internaţional român, a vorbit la Fanatik, despre păţaniile pe care le-a avut fratele lui, Sabin Ilie, la Braşov.

„Cobra” a povestit cum fratele lui a fost salvat de Romeo Paşcu după ce a lovit un poliţist. „Mă chemau să-l scot din dubele de la poliție! Cel puțin de 7-8 ori! El bea cafeaua acolo! Îi plăcea, la 2-3 dimineața. O dată, la Brașov, a venit Romică Pașcu. L-am chemat la două dimineață. Nu știam pe cine să mai sun. Sabin era în vacanță. I-a dat una unui polițist de i-a zburat cașcheta! Ca la biliard. A fost o altercație în club cu cineva și el a ieșit afară după un băiat. L-au luat, îți dai seama. L-a lovit pe un băiat, în timpul ăla a venit un polițist și Sabin cred că nu vedea bine situația și a lovit polițistul în loc să-l lovească pe ăla (n.r. râde). Eu eram în fața clubului, vorbeam cu polițiștii că nu voiau să îi dea drumul. A venit Romică și s-a uitat la polițist: «Domnule, lăsați-l pe Sabin, că are și el meci la Steaua! Lăsați-l să plece că e târziu și ăsta trebuie să doarmă de la ora asta!». Era zăpadă… La care polițistul: «Domne, m-a lovit de mi-a zburat șapca din cap!». «Dă încoace că ți-o curăț eu dacă ți-a zburat-o! Stai liniștit». Îți dai seama că l-a scos prin relațiile pe care le avea la vremea aia”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare