Sport

Corona Braşov, pregătiri pentru revenirea în elita handbalului românesc. Plusuri şi minusuri după turneul de la Baia Mare. „Putem spune că am câştigat o echipă”

Corona Braşov, pregătiri pentru revenirea în elita handbalului românesc. La finalul săptămânii trecute, Corona Braşov a participat la un turneu de pregătire la Baia Mare, unde a avut o victorie, 35-34 cu Minaur Baia Mare, şi două înfrângeri, 26-30 cu MKS Lublin şi 24-31 cu HC Zalău.

Antrenorul Alin Bondar a analizat pentru Facebook Corona Braşov, evoluţia echipei la Baia Mare: „Putem spune că am câştigat o echipă după prima repriză cu Lublin. Discuţiile de la pauză au fost mai aprinse. A doua repriză cu Lublin şi meciul cu Baia Mare au fost foarte bune. După meciul cu Zalău nu ştiu dacă putem să tragem concluzii. Poate şi echipa a fost puţin obosită, dar jocul s-a schimbat din alte cauze. Nu e o scuză. Trebuie să ştim să acţionăm şi în astfel de momente (când antrenorul Zalăului, Gheorghe Tadici a fost eliminat, dar a refuzat să iasă de pe teren – n.r.), care se întâmplă şi, cu siguranţă, se vor întâmpla şi pe parcursul campionatului. Trebuie să le facem faţă. Probabil suntem puţin naivi, pentru că suntem o echipă tânără şi nu ştim să reacţionăm în astfel de momente. Dintr-un meci pe care noi îl controlam şi păream că suntem echipa mai bună, după acel circ şi după momentele de pauză care au existat, echipa noastră a fost total deconcentrată. Altfel, antrenoarea de la Lublin a venit şi ne-a felicitat, a zis că a văzut un meci bun între noi şi Baia Mare. Şi chiar aşa a fost. S-a alergat non-stop, pe o căldură foarte mare. Un ritm de handbal modern”.

Corona Braşov. Urmează turneul de la Sala Sporturilor „D. P. Colibaşi”

Pentru Corona urmează turneul de la Sala Sporturilor „D. P. Colobaşi”, care va avea loc în perioada 10-11 august. Sub Tâmpa vor veni echipe puternice din Liga Naţională, Gloria Bistrița, SCM Vâlcea și Dunărea Brăila.

„La Braşov vom fi în compania unor echipe mult mai puternice. Noi avem încă nişte lacune. Joucul de atac trebuie pregătit mai mult. Nu am lucrat încă superioritatea numerică. Vom lucra şi 6 contra 5, dar şi pe jocul de inferioritate. Suferim încă şi la omogenitate, dar sperăm ca la Braşov să ne prezentăm bine şi să ne ridicăm la valorea turneului”, a mai spus Alin Bondar.

FOTO: Facebook Corona Brasov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare