Sport

S-a trezit Dave MacQueen. Corona e din nou în faţă în seria cu SC Miercurea Ciuc

S-a trezit Dave MacQueen. După ce a avut noroc cu atacul şi apoi le-a facut cadou victoria ciucanilor prin titularizarea lui Rylan Toth, antrenorul Coronei Braşov, Dave MacQueen, şi-a dat seama că are nevoie şi de portar în aceste meciuri.

Seria Corona Braşov – Sport Club Miercurea Ciuc, din sferturile Erste Liga, a ajuns în Harghita cu 1-1 la general. Tehnicianul Dave MacQueen a început meciul 3 al seriei cu Patrik Polc în poartă. Iar goalkeeper-ul Naţionalei României a oferit exact ceea ce Toth nu a putut, încredere jucătorilor din faţa lui. Totodată, este îmbucurător că Valchar şi WanWormer au revenit printre marcatori, după ce nu au înscris în primele două jocuri.

S-a trezit Dave MacQueen. Partida de la Miercurea Ciuc a început cu golul lui Becze. De fapt, Schaber a trimis în poarta lui Polc pucul trimis de Becze. Corona a reacţionat până la prima pauză, iar Schaber a egalat în minutul 16. Repriza a doua a fost a „lupilor”, iar Valchar, în PP, şi Domingue au dus formaţia braşoveană în avantaj, 3-1. Stach a redus din handicap în debutul reprizei a treia. Finalul a avut ceva suspans, însă Polc a reuşit să închidă poarta. Cu 4 minute şi 16 secunde rămase din timpul regulamentar, WanWormer a făcut 4-2 în PP, iar scorul final, 5-2 pentru Corona, a fost stabilit de Domingue, cu o reuşită în poarta goală.

Astfel, după trei meciuri, Corona Braşov conduce cu 2-1 în seria care se joacă în sistemul cel mai bun din 7 partide. Confruntarea a patra va avea loc mâine seară, tot în Harghita.

FOTO: Facebook Corona Brasov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
1 an în urmă

Dormea?

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare