Sport

Meci ratat pentru „lupi”. Egalitate în seria cu SC Miercurea Ciuc. MacQueen continuă să joace cu poarta goală, iar atacul nu a mai putut să repare

Meci ratat pentru „lupi”. Partida a doua a seriei Corona Braşov – SC Miercurea Ciuc, care a avut loc aseară la Patinoarul „Olimpic” a fost una total ratată pentru „lupii”. Din păcate, antrenorul Dave MacQueen se încăpăţânează să îl folosească în poartă pe canadianul Rylan Toth, care din nou a încasat din orice poziţie. Practic, orice şut important al ciucanilor s-a transformat în gol. Dacă în primul meci atacul Braşovului a fost la înălţime şi a acoperit gafele portarului, aseară nici ofensiva nu a mai funcţionat. Iar oaspeţii au profitat din plin şi s-au impus cu 4-1 şi au egalat scorul la general, 1-1.

Meci ratat pentru „lupi”. Peter Balazs şi Ferencz-Csibi au stabilit scorul primei reprize, iar în partea a doua, Sofron şi Stach au facut ca tabela să arate 0-4. Koger a redus din handicap, dar „lupii” nu au reuşit mai mult. Astfel, ciucanii au câştigat cu 4-1 şi au echilibrat balanţa la general, 1-1.

Meci ratat pentru „lupi”. „Va trebui să uităm repede înfrângerea și să învățăm din greșeli”

„Va trebui să uităm repede înfrângerea și să învățăm din greșeli. Vom urmări filmarea. O vom analiza și vom vedea unde putem fi mai buni. Le voi sublinia băieților, individual și ca grup, cum trebuie să performăm. Adversarii au făcut ceea ce trebuiau să facă. Au venit aici. Au câștigat un meci din două. Acum trebuie să mergem noi acolo și să câștigăm cel puțin unul pentru a recupera avantajul de acasă”, a declarat antrenorul Dave MacQueen, conform Facebook Corona Brasov.

Poate, primul pas pe care ar trebui să îl facă MacQueen este să se uite pe bancă şi poate îl va observa pe Patrik Polc. Sau în tribună şi îl va vedea pe Zoltan Toke. Este clar că Toth nu oferă încredere, iar de aici începe totul.

Seria se va muta acum la Miercurea Ciuc, unde joi şi vineri vor avea loc două partide. Meciul 5 se va disputa duminică, la Braşov.

Foto: © Daniel Maximilian Milata Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] trezit Dave MacQueen. După ce a avut noroc cu atacul şi apoi le-a facut cadou victoria ciucanilor prin titularizarea lui Rylan Toth, antrenorul Coronei Braşov, Dave MacQueen, şi-a dat seama că […]

Back to top button