Sport

Rușii i-au făcut o nouă ofertă Simonei Halep

 

Organizatorii turneului de la Sankt Petersburg i-au făcut o nouă ofertă Simonei Halep, în încercarea de a o convinge să vină la turneul din Rusia, care va avea loc la sfârșitul lunii ianuarie, imediat după Australian Open. Conform presei din Rusia, Simona a cerut un răgaz de gândire și va da un răspuns până la mijlocul lunii decembrie. Pentru a o convinge să participe, rușii i-au oferit chiar și un bonus de participare.

La ediția din 2018, Simona a fost înscrisă pe tabloul principal, însă a abandonat deoarece se resimțea după efortul depus la Australian Open, unde a ajuns până în finală. La acel moment, rușii au încercat să o convingă să vină doar pentru a participa la anumite acțiuni de promovare a turneului, dar au fost refuzați. O situație asemănătoare a avut loc și la turneul de la Moscova din acest an, la care Simona s-a retras din nou în ultima clipă. Totuși, românca a fost prezentă la Moscova.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button