Sport

Ronaldo – mic copil pe lângă un brașovean celebru

Ronaldo – mic copil pe lângă un brașovean celebru.

După ce și-a încheiat conturile cu Manchester United, Cristiano Ronaldo a semnat cu Al-Nassr Riyadh. Fotbalistul portughez are în Arabia Saudită un contract în valoare de aproximativ 200 de milioane de euro.

Jurnaliștii de la Corriere dello Sport i-au comparat averea lui „CR 7” cu a lui Ion Țiriac. Ronaldo – mic copil pe lângă un brașovean celebru. Dacă activele portughezului sunt, în prezent, de circa 500 de milioane de euro, Țiriac are o avere de 1,3 miliarde.

„Țiriac e un fost tenisman, care s-a retras în 1979. Grupul Țiriac se ocupă de servicii imobiliare și financiare”, a relatat sursa citată.

Despre Ronaldo s-a mai scris că este „printre cei mai bine plătiți sportivi ai momentului, alături de Messi și LeBron James”.

Altfel, în ceea ce-l privește pe Țiriac, jurnalistul Mihai Rusu a declarat pentru Playsport.ro„probabil e și azi general SIE în rezervă. Există înscrisuri care spun că spăla banii Securității în RFG”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Rădoi și-a găsit echipă. A preluat-o pe Al-Tai FC, ocupanta locului 9 din prima ligă saudită de fotbal. El a semnat un contract valabil un an și jumătate. Va avea un salariu stagional de 1,2 milioane […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare