Sport

Încă un patinoar la Brașov / Ar urma să fie construit de Ion Țiriac

Încă un patinoar la Brașov.

Omul de afaceri Ion Țiriac are de gând să construiască un patinoar la Brașov. Pe modelul celui de la Otopeni. În acest sens, ar avea sprijinul Primăriei Brașov. De aceea, vrea să-l trimită pe amicul său Eduard Pană în Slovacia, pentru a se documenta.

Pentru Pro Sport, Eduard Pană a declarat pe această temă: „Am avut, într-adevăr, discuții cu domnul Țiriac. Urmează să mă deplasez în Slovacia pentru a găsi un model de patinoar ce urmează să fie construit în Brașov. Am un bun prieten care locuiește în Slovacia. Cu el voi merge să văd mai multe patinoare. Sigur că prețurile diferă de la o locație la alta. Domnul Țiriac urmează să-și dea O.K.-ul pentru tipul de patinoar pe care intenționează să-l ridice în Brașov”.

Încă un patinoar la Brașov.

Eduard Pană a mai spus că un astfel de patinoar poate fi construit și în 74 de zile.

Eduard Pană a fost, câțiva ani, secretarul general al Federației Române de Hochei pe Gheață. A fost inclus în International Ice Hockey Federation Hall of Fame în 1998.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
10 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

Din ce vedem, presa toata, politicienii, oengeurie inutile, tota lumea tace chitic cu referire la dosarul de turnator nenorocit al acestui prapadit. Da, da, doar nu crede careva ca turnatoriile astora ca el, ca bashinescu au fost facute din dragoste… Citeşte mai mult »

Willy
Răspunde la  Raoke
1 an în urmă

Apropo. Ia zi, tu cum semnai cand erai ciripitor? Ca acum stim: raoke/barbughey/kaka plus alte nume cu care iti raspunzi singur la latraturi.

Raoke
Răspunde la  Willy
1 an în urmă

Boschete, nu ne mai povestesti nimic de datul cu copita in femeile batrane? Sa te citez: ”Ar merita si un sut in cur, dupa fiecare doza.” Nu ne mai arati cat iubesti tu dozele? Hai si scrie cate doze ti-ai… Citeşte mai mult »

Willy
1 an în urmă

Nu e bine. Nu e bine. Astea le construieste partidul aflat vremelinic la putere prin interpusii sai, membrii, din banii nostri aflati la dispozitia lor pentru a fi ciorditi prin tot felul de asa zis proiecte, in fapt operatiuni de… Citeşte mai mult »

Raoke
Răspunde la  Willy
1 an în urmă

BOSCHETE, LAS-O, DRACU, PE #MONADRAGOSTEAMEA IN PACE, CA NUMAI IDIOTENII LATRI. Cine, ce-a facut in tara? Ce-au construit putregaiurile cu bani? Aurolac prapadit ce esti. WAXERE!

Raoke.
1 an în urmă

Va place ce latru la betie?

Raoke
Răspunde la  Raoke.
1 an în urmă

Viligheiule, crezi ca daca incerci sa clonezi oamenii nu razbate damful tau de la #MonaDragosteaMea pana la cititori?

1 an în urmă

[…] de la Corriere dello Sport i-au comparat averea lui „CR 7” cu a lui Ion Țiriac. Ronaldo – mic copil pe lângă un brașovean celebru. Dacă activele portughezului sunt, în […]

11 luni în urmă

[…] intenția omului de afaceri Ion Țiriac de a „ridica” un patinoar la Brașov – detalii, AICI. Acum avem date noi despre obiectivul sportiv ce va fi construit pe modelul patinoarului de la […]

3 luni în urmă

[…] om de afaceri dorește ca prin fundația sa să construiască un patinoar în orașul de la poalele Tâmpei pe care apoi să-l doneze Municipalității. Inițial, […]

Back to top button