Sport

Răspunsul DNA în Cazul FC Brașov – Primărie

Răspunsul DNA în Cazul FC Brașov – Primărie.

Pe surse am aflat că procurori de la DNA au fost „în vizită” la Primăria Brașov, cerând toate documentele vizând finanțarea FC Brașov, grupare care a fost dezafiliată de către Federația Română de Fotbal (FRF), din cauza datoriilor. Detalii – AICI.

Răspunsul DNA în Cazul FC Brașov – Primărie

Astfel, MyTex a solicitat informații în această speță de la Biroul de Informare şi Relaţii Publice al DNA, primind următorul comunicat:

„În situația ipotetică, în care aspectele menționate de dvs. în cerere ar face obiectul unei cauze penale, informațiilor solicitate le-ar fi incidente prevederile art.12 alin.1 lit. e «Se exceptează de la accesul liber al cetăţenilor (…..) informaţiile privind procedura în timpul anchetei penale sau disciplinare, dacă se periclitează rezultatul anchetei, se dezvăluie surse confidenţiale ori se pun în pericol viaţa, integritatea corporală, sănătatea unei persoane în urma anchetei efectuate sau în curs de desfăşurare.» din Legea 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public și cele ale art. 28 alin (1) «Comunicarea de informaţii privind stadiul actelor de cercetare reprezentanţilor mass-media poate fi făcută numai după ce există suspect în cauză….» din Ghidul privind Relaţia dintre Sistemul Judiciar din România şi Mass – Media. Prin urmare, nu vă putem furniza nici un fel de informații despre existența sau inexistența unei cauze care să privească aspectele din cererea dvs.”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare