Sport

Rareş Burnete, vizitat de antrenorii de la Colţea 1920 Braşov

Rareş Burnete, jucător format de CS Colţea 1920 Braşov, traversează o perioadă excelentă, fiind unul dintre fotbaliştii de bază la echipa Lecce Primavera, liderul detaşat în prima divizie a campionatului Primavera, dedicat grupărilor U19. Burnete are 14 goluri până acum în campionat, iar Lecce U19 este prima în clasament, fiind aproape sigură deja de calificarea directă în semifinalele play-off-ului.

Zilele trecute, atacantul braşovean a fost vizitat în Italia de preşedintele CS Colţea 1920 Braşov, Ciprian Jurubescu, şi de antrenorii clubului braşovean, Liviu Nicolae, Vasi Suciu şi Alex Ioniţă. Cei patru au trăit şi o experienţă interesantă, participând la antrenamentele echipei din Serie A. Cei trei tehnicieni braşoveni au avut parte şi de un curs cu Federico Coppitelli, antrenorul formaţiei Lecce U19. Pe lângă întâlnirea cu Rareș Burnete și antrenorul său, antrenorii clubului Colțea au fost invitați la mai multe meciuri de juniori ai clubului unde au urmărit aspecte care pot ajuta următoarele generații de copii în a-și îndeplini visul, de a deveni jucători profesioniști în marile campionate ale lumii.

„Vreau să le mulțumesc lui Ciprian Jurubescu și lui Rareș Burnete că ne oferă astfel de oportunități. Am avut bucuria să îl vedem pe Rareș la muncă, dar am avut şi posibilitatea să cunoaștem din interior metodologia unui club formator din Serie A, am găsit lucruri noi față de cei de la Celta și unele deja ne gândim să le aplicăm și la noi în club. O experiență foarte utilă care contribuie la dezvoltarea noastră și a clubului”, a declarat Liviu Nicolae, antrenor coordonator la CS Colţea 1920 Braşov.

Vasi Suciu, cel care l-a antrenat timp de 8 ani pe Rareş Burnete la Colţea, a menţionat: „Nimic nu se poate compara cu asemenea bucurii. Au fost emoții mai mari decât orice meci important de până acum. Îl știam pe copilul Rareș și am fost impresionat acum de omul Rareș Burnete. Se află într-un moment foarte bun, dar în continuare este modest. Sper să fie sănătos și asta să fie doar prima experiență internațională cu un fost elev”.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Rareş Burnete e „on fire” în Primavera 1, prima ligă a campionatului italian dedicat echipelor U19. […]

11 luni în urmă

[…] crescut de Colţea 1920 Braşov a marcat singurul gol al meciului, în minutul 12. După 1-0 cu Sassuolo U19, Lecce U19 se menţine […]

10 luni în urmă

[…] a devenit cel mai bun marcator al campionatului, braşoveanul Rareş Burnete, fotbalist crescut de Colţea 1920, a devenit aseară campion în Italia, cu Lecee, care a luat titul în […]

10 luni în urmă

[…] Burnete, atacantul braşovean crescut de Colţea 1920, a reuşit o performanţă incredibilă în acest sezon, Lecce „Romena” încoronându-se […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare