Sport

Rareş Burnete a marcat şi cu Napoli – Video. „Încă sunt puţin în urmă cu golurile”

Rareş Burnete a marcat şi cu Napoli. Rareş Burnete îşi continuă seria excelentă la Lecce U19 în campionatul Primavera. Fotbalistul crescut de Colţea 1930 a marcat şi în poarta celor de la Napoli, în meciul câştigat de Lecce cu 3-2.

Rareş Burnete a marcat şi cu Napoli. Astfel, Burnete, care a ajuns la trei meciuri consecutive cu gol marcat, are 7 goluri în acest sezon, startul anului fiind unul excelent pentru jucătorul braşovean.

„E perioada pe care o aşteptam de mult timp. Pentru asta m-am antrenat foarte mult. Atat pe teren, cât și din punct de vedere psihic. Momentan sunt trei meciuri la rând în care marchez. Nu vreau să mă opresc aici. Sunt conștient că încă sunt puţin în urma cu golurile. Sper să merg în continuare pe aceeași linie şi să îmi ajut echipa. Cel mai important este să ne îndeplinim obicectivele colective. Ne dorim să ne calificăm în play-off”, a declarat Rareş Burnete pentru MyTex.

În clasamentul Primavera 1, Lecce ocupă locul 3, cu 33 p, la egalitate cu Torino şi la două lungimi în spatele liderului AS Roma.

FOTO şi VIDEO: Facebook US Lecce


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button