Sport

Rareş Burnete este campionul Italiei. Lecce a luat titlul în Primavera

Rareş Burnete este campion în Italia. După un sezon fabulos, în care a devenit cel mai bun marcator al campionatului, braşoveanul Rareş Burnete, fotbalist crescut de Colţea 1920, a devenit aseară campion în Italia, cu Lecee, care a luat titul în Primavera.

În semifinale, Lecce a dispus cu 2-1 de Sassuolo, meci în care Burnete a marcat golul de 1-1. Apoi, aseară, în marea finală, pe „Mapei Stadium”, din Sassuolo, trupa antrenată de Federico Coppitelli a învins-o pe Fiorentina, 1-0, după prelungiri, singurul gol al meciului fiind marcat de Hasic, în minutul 102.

La Lecce Primavera mai evoluează trei români, portarul Alexandru Borbei, fundașul Răzvan Pășcălău şi mijlocașul Cătălin Vulturar. Toţi au fost integralişti în finală.

FOTO: Facebook US Lecce

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
10 luni în urmă

[…] Rareş Burnete, atacantul braşovean crescut de Colţea 1920, a reuşit o performanţă incredibilă în acest sezon, Lecce „Romena” încoronându-se campioană în Primavera, unul dintre cele mai tari campionate U19 din lume. […]

10 luni în urmă

[…] Burnete, relaxare la padel. După un sezon de excepţie, în care a cucerit titlul cu Lecce în Primavera şi a fost golgheter-ul campionatului, cu 20 de goluri, Rareş Burnete este în vacanţă, la […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare