Sport

„Rămâi în formă de sărbători” cu Nona Trif și Grand Fitness!!!

  • nonatrif.jpg
 

Odată cu sezonul de vacanţă vin petrecerile și implicit excesele, mai ales pe parte de alimentaţie şi mult timp departe de sala de sport. Pentru persoanele care vor să rămână în formă, aceste ispite pot reprezenta o sursă de anxietate şi stres. Specialistul Nona Trif, de la Grand Fitness, știe exact cum să vă ajute să valorificaţi vacanța pentru a obține beneficii maxime din punct de vedere al alimentaţiei şi nu numai.

Astfel, joi, 8 decembrie, de la ora 19.00, la sediul Grand Fitness de pe Bulevardul 13 Decembrie nr. 96 (Clădirea Teo Center), va avea loc seminarul despre nutriție și fitness având ca temă „Rămâi în formă de sărbători”. Accesul este gratuit, prezența la eveniment făcându-se pe bază de rezervare la numărul de telefon 0756/161.500, întrucât locurile sunt limitate.

Nona Trif, specialist în nutriție genetică și instructor de barre fitness, vă va dezvălui, cu această ocazie, tehnici sănătoase pentru a prepara meniurile tradiționale, oferindu-vă și o serie de rețete alternative în scopul accelerării metabolismului, ajutându-vă să vă mențineți în formă.

„Voi prezenta câteva idei de meniuri de sărbători, incluzând feluri principale și deserturi, asociate cu sfaturi alimentare pentru a fi evitate excesele. Nu vor lipsi nici «tipsurile» în ce privește mișcarea, atât înaintea și în timpul sărbătorilor, cât și după acestea”, ne-a relatat amfitrioana evenimentului.

La seminarul din 8 decembrie se vor face, gratuit, măsurători privind masa corporală cu aparatul de bioimpedanță. Măsurătorile vor fi reluate după sărbători, rezultatele urmând a fi comparate.

De asemenea, cei prezenți vor intra în posesia unor vouchere cadou pentru servicii de epilare definitivă cu laser.

Pentru planuri individualizate, Nona Trif vă stă la dispoziție în cadrul cabinetului de nutriție de la Grand Fitness, garantând reușita unui stil de viață sănătos.

Ea este propriul model de succes, mărturisindu-ne: „Înainte de a mă apuca de fitness și nutriție, eram foarte slabă și apatică. Eram alergică, am fost supusă și radiațiilor de la Cernobâl. Aveam multe hibe… Acum, prin munca depusă cu pasiune, am devenit energică și, în plus, sunt O.K. din punct de vedere al sănătății”.

Grand Fitness / Regulile noastre, rezultatele tale!

www.grand-fitness.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare