Sport

PSD – împotriva finanțării FC Brașov din banii Municipalității / Primarul Coliban e acuzat de incompetență

PSD – împotriva finanțării FC Brașov din banii Municipalității.

Se știe faptul că la ultima ședință a Consiliului Local Brașov, consilierii PSD și PNL au refuzat să voteze „pentru” ca echipa FC Brașov să primească 4 milioane de lei pentru buna funcționare a activității – Detalii, AICI și AICI.

Alexandra Crivineanu (foto), liderul consilierilor locali social-democrați brașoveni, a explicat motivul pentru care PSD nu susține acest „new” FC Brașov.

PSD – împotriva finanțării FC Brașov din banii Municipalității. „Noi, consilierii PSD, refuzăm să luăm parte la toată minciuna și incompetența primarului Coliban de a-și instrumenta propria creație, respectiv FC Brașov. După ce raportul Curții de Conturi ne spune negru pe alb despre existența unui prejudiciu de 3,5 milioane de lei ca urmare a finanțării clubului, acum, primarul Coliban încearcă să își ascundă propria incompetență cerând consilierilor locali să aloce alți 4 milioane de lei către FC Brașov. Și ne întrebăm, domnule primar, un program poate fi de utilitate publică sau aplicanții pe acest ghid trebuie să fie de utilitate publică? Stimați brașoveni, cum să votăm finanțarea pentru un club care are interdicție la transferuri în momentul de față și care, în aceste condiții, nu are cum sa facă performanță?”.

Din ce cauza FC Brașov are interdicție la transferuri, citiți AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Brașov
10 luni în urmă

Stimați brașoveni, oare să votăm psd?

Barbu Gh.
Răspunde la  Brașov
10 luni în urmă

Nici în glumă nu-și are rost o astfel de întrebare.

Barbu Gh.
10 luni în urmă

Trompeta asta pesedistă să ne spună, cu subiect și predicat, ce-a făcut ciuma roșie pentru Brașov. În afară de „cooperativa” din primărie de pe vremea viniturii penale cu scripca.

Back to top button