Sport

PSD – atac la Coliban (și) pe tema FC Brașov / Ce i-a cerut primarului

PSD – filiala Brașov – a reacționat (cu întârziere – totuși) după ce FC Brașov a retrogradat în Liga 3, întrucât n-a avut câștig de cauză nici la TAS în privința obținerii licenței pentru eșalonul secund.

Subrefectul Lucian Pătrașcu, președintele Organizației Municipale PSD Brașov, a declarat pe marginea acestui subiect: „Coliban trebuie să își dea demisia de onoare. Incompetența lui a îngropat fotbalul brașovean. Nu are ce căuta în funcția de primar. Demonstrează acest lucru zilnic. Și nu vorbim de erori omenești, vorbim de adevărate dezastre pe care acesta le produce cu bani de la buget. Este inadmisibilă bătaia lui de joc pe banii și speranțele brașovenilor. Este inadmisibil să angajezi oameni la club pe mii de euro salariu din banii brașovenilor, să faci transferuri de zeci de mii de euro și să ajungi să retrogradezi în Liga 3”.

Răspunde, totuși, cineva pentru milioanele de euro aruncate pe Apa Sâmbetei de Municipalitate întru susținerea FC Brașov?!… Greu de crezut.

Acum, senin, Allen Coliban a anunțat intenția demarării unui nou proiect privind fotbalul brașovean – VEZI AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare