Sport

Allen Coliban s-a sucit. Mutarea de ultimă oră. Vrea să unească FC Braşov şi SR Braşov

Allen Coliban s-a sucit. Mutarea de ultimă oră. FC Braşov nu a luat licenţa pentru Liga 2, iar cei care răspund de acest club trebuie să decidă ce vor face în continuare.

Primarul Allen Coliban, cel care a creat acest New FC Braşov, care a rezistat 2 ani, vrea acum să unească cele două formaţii „galben-negre” din oraş, FC Braşov şi SR Braşov.

„Este o situaţie gravă şi dramatică a întregului fobal braşovean. Pe o situaţie de formă şi nu de fond, şi preiau aici ceea ce rezultă şi din comunicatul clubului FC Braşov şi din raportul auditorului independent. FC Braşov nu avea o situaţie financiară problematică, însă felul în care au fost depuse bilanţul la nivelul anului trecut şi documentele la federaţie a avut erori, care au dus la acest deznodământ. În orice club există un director economic şi un cenzor care certifică aceste documente şi ei sun principalii vinovaţi. Există o răspundere profesională şi vom merge şi pe linia răspunderii profesionale. FC Braşov este clubul municipiului, care a ajuns aici din cauza neprofenionalismului conducerii, care şi-a dat demisia în bloc”, a spus Allen Coliban despre situaţia de la FC Braşov.

„Cred că e foarte important în acest moment ca o comunitate braşoveană să strângem rândurile, să ne gândim cum ar trebui să arate fotbalul braşovean şi dacă există suficiente energii în sensul unificării proiectelor, lucru pe care l-am susţinut şi în 2021 (??? – n.r.) şi pe care îl susţin şi acum. Cred că este momentul ideal, pentru că ar fi absurd ca două echipe carfe revendică aceleaşi culori şi acelaşi trecut, să fie concurente în Liga 3. O situaţie nefericită, care s-a întâmplat din păcate şi în 2020 (în 2020 nu exista New FC Braşov, era Corona, care a câştigat seria de Liga 3 în care SR Braşov a fost pe locul 2, deci nu au fost adversare – n.r.). Ar trebui să luăm ce e bun, respectiv Academia, avem 300 de copii care joacă pentru FC Braşov. E important să păstrăm acest lucru”, a mai spus Allen Coliban.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare