Sport

Primarul Coliban – în vizor cu FC Brașov

Primarul Coliban – în vizor cu FC Brașov.

Metamorfozata Corona a ratat obiectivul impus la începutul sezonului, calificarea în play-off-ul Ligii 2. Astfel, „creația” primarului Allen Coliban se pregătește să consume (alți) bani mulți de la bugetul local pentru stagiunea viitoare. Nimeni din conducerea clubului n-a catadicsit, până acum, să dea explicații pentru această contraperformanță. Totul este un „dolce far niente” la clubul în galben și negru.

Primarul Coliban – în vizor cu FC Brașov

Fostul arbitru de top Marius Beudean a comentat ironic, pe pagina sa de Facebook, cu privire la „fenomen(al)ul” FC Brașov: „Realizare de excepție pentru fotbalul brașovean! Pentru al doilea an consecutiv am reușit să evităm promovarea în prima ligă, prin participarea în play-off, preferând, pentru un plus de adrenalină, bătălia pentru evitarea retrogradării, unde, evident, emoțiile sunt mai mari! Mulțumim, Allen Coliban, pentru încrederea acordată oamenilor de sport din Brașov, cu capabilități manageriale, și suntem convinși că începând cu anul competițional 2023-2024 și alți «neica-nimeni» din orizontul userist vor avea «Acces Direct» la banii publici ai brașovenilor!”.

„Nea Allen, că așa ne alintăm noi, oamenii din fotbal, am așteptat un an de zile, nu am comentat nici una din deciziile tale pe linie sportivă, am cauționat, prin tăcere, toate derapajele tale pe linie sportivă, dar a venit timpul scadenței, pe bani publici, tati, cumzic! Pentru că in plan sportiv, nu mă bag la altele, ai eșuat dramatic, pe banii brașovenilor, asta-i problema… Nu ți-au ieșit socotelile pe axa Brașov-Cluj-Buzău… vreo 2 milioane de euro. Cum o driblezi pe asta?”, a mai relatat Beudean.

El a continuat: „Nu m-aș mira ca tovarășii tăi să puna de-o petiție «vero», cum știu ei, că vezi Doamne ești discriminat în raport cu banii publici… Ceva de genul «dacă ăla dinaintea lui a putut să fure, el de ce să nu aibă aceleași drepturi»!? Allen, promit că, dacă apare petiția asta, pe bune, o semnez și eu. Așa, pă tupeu, cumzic“.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] local – a ratat obiectivul impus, calificarea în play-off-ul Ligii 2 – detalii, AICI. Așa cum se observă, însă, nu răspunde nimeni pentru această […]

1 an în urmă

[…] însă nimeni din conducerea clubului n-a dat, până în prezent, explicații brașovenilor pentru contraperformanța realizată pe bani mulți de la bugetul local. Obținuți din taxele și impzitele noastre. Nimeni din […]

Back to top button