Sport

FC Brașov – obiectiv ratat

FC Brașov – obiectiv ratat.

FC Brașov a încheiat, astăzi, la egalitate la Slobozia (Detalii, AICI). Astfel, a ratat calificarea în play-off-ul Ligii 2 și va juca în play-out-ul competiției.

În play-off au intrat CSA Steaua București, Poli Iași, Oțelul Galați, Unirea Dej, FC Buzău și Dinamo. Reamintim, echipa armatei nu are drept de promovare în Superliga.

FC Brașov – obiectiv ratat

Astfel, formația antrenată de Dan Alexa, care a încheiat sezonul regular pe locul 9 (28 p), va juca în Grupa B în play-out. Adversare îi vor fi: Concordia Chiajna (29 p), Viitorul Tg. Jiu (25 p), Progresul Spartac (17 p), Ripensia Timișoara (16 p) și Unirea Constanța (12 p).

Grupa A este alcătuită din: Unirea Slobozia (31 p), CSM Slatina (27 p), Csikszereda (26 p), Șelimbăr (24 p), Metaloglobus (21 p), Baia Mare (16 p), Poli Timișoara (13 p).

Tragerea la sorți a meciurilor va avea loc mâine, la Casa Fotbalului.

După ce a ratat obiectivul, „principalul” Alexa susține, acum, că e nevoie să pregătească gruparea pentru sezonul viitor. În vară, el a semnat un contract valabil doi ani. Prin urmare, vor fi disponibilizați jucători din actualul lot, urmând a sosi alții, mai valoroși… Și, totul, în mare parte, pe banii Primăriei. Pentru că sponsorii doar „peticesc” bugetul.

Apropo, așteptăm să vedem cine va fi „uns” președinte la FC Brașov, pentru că e greu de crezut că lui Marian Mitran (s-a vehiculat și că și-a depus demisia) i se va mai prelungi angajamentul. Va veni altul din afara clubului sau va fi promovat în funcție managerul-farmacist Bogdan Petric?!…

Alexa, după partida de la Slobozia

La finele partidei de astăzi, Dan Alexa, antrenorul celor de la FC Brașov, a declarat: „Cred că meritam să câștigăm. Am ratat ocazii rarisime, în special repriza a doua. Dar îmi felicit jucătorii pentru că au tratat meciul acesta așa cum trebuie tratat un derby. Am întâlnit o echipă constantă pe tot parcursul sezonului. La noi, repet, și în eventualitatea în care am fi câștigat, Baia Mare a făcut egal. Așa că nu ne-ar fi ajutat rezultatele sub nici o formă. Rămânem cu regretul că eu cred că avem o echipă care merita să joace în play-off. Chiar și astăzi am arătat asta, la un meci cu miză. Am jucat ceea ce trebuie, arătăm bine, dar și adversarii sunt puternici. Au jucat cu miză, a fost un stadion ostil nouă. Pentru play-out, vrem să câștigăm fiecare meci în parte și să ne facem strategia pentru sezonul viitor. Este important să ne asigurăm un anumit număr de puncte pentru a fi liniștiți. E alt campionat”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] brașoveană de fotbal a încheiat pe locul 9 sezonul regular din Liga 2, astfel că a fost repartizată în grupa B din […]

1 an în urmă

[…] Corona a ratat obiectivul impus la începutul sezonului, calificarea în play-off-ul Ligii 2. Astfel, „creația” primarului […]

Back to top button