Sport

Primăria Brașov – o nouă „gaură”, de 4 milioane de lei, din cauza FC Brașov / De unde se vor recupera banii

Primăria Brașov – o nouă „gaură”, de 4 milioane de lei, din cauza FC Brașov.

Decizia de astăzi a Curții de Apel Brașov este definitivă. A fost respins și recursul depus de UAT Brașov, Consiliul Local Brașov și ACS Fotbal Club Brașov Steagu Renaște, fiind menținută decizia Tribunalului Brașov în urma acțiunii în justiție depusă de CS Colțea Brașov. Primăria Brașov trebuie să achite către CS Colțea Brașov și suma de 8.000 de lei – cheltuieli de judecată.

Tribunalul Brașov anulase în iulie 2023 finanțarea aprobată în 2022 de Consiliul Local pentru FC Brașov, după o acțiune intentată de către CS Colțea Brașov.

Magistrații au decis anularea hotărârii 614/05.08.2022 privind aprobarea Metodologiei de acordare a unor sume din bugetul Municipiului Braşov pentru finanţarea activităţii cluburilor sportive de drept privat înfiinţate pe raza UAT Municipiul Braşov în cadrul Programului sportiv de utilitate publică „Promovarea sportului de performanţă”. 

Primăria Brașov – o nouă „gaură”, de 4 milioane de lei, din cauza FC Brașov

Conducerea CS Colțea Brașov acționase Municipalitatea în judecată, pentru că solicitase fonduri pentru echipa sa feminină de Liga 2, ca și pentru FC Brașov, conform metodologiei pentru anul 2022. Însă, cererea sa a fost respinsă, fără a primi explicații.

Astfel, Primăria Brașov a rămas cu o nouă „gaură” în buget, de această dată de 4 milioane de lei, cauzată de FC Brașov, grupare dezafiliată între timp de către FRF, din cauza datoriilor.

Dacă amintim și suma de 3,5 milioane de lei dată nelegal de către Primărie pentru FC Brașov în 2021, plus „resturile” din 2023, se va ajunge, per total, la un „crater” de 2 milioane de euro, bani publici.

Cine sunt persoanele răspunzătoare pentru banii dați nelegal de către Primărie pentru FC Brașov – citește aici.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare