Sport

Președintele FC Brașov – fan înfocat al echipei Ceahlăul Piatra Neamț

Președintele FC Brașov a fost prezent în week-end la partida CSM Ceahlăul Piatra Neamț – Foresta Suceava. Meciul, care s-a terminat 1-1, a contat pentru play-off-ul Seriei 1 din Liga 3 la fotbal. Așa cum se observă din imagine, Marian Mitran a purtat la gât fularul echipei nemțene, încurajându-i frenetic pe elevii antrenați de Cristi Pustai. Ceahlăul Piatra Neamț are 41 de puncte, ocupând locul secund (de baraj pentru promovarea în Liga 2). Lider este Foresta Suceava (50 p).

Președintele FC Brașov o fi confundat cluburile, pentru că și Ceahlăul are culorile galben și negru… Lăsând gluma la o parte, am mai relatat, acum câteva luni, că Marian Mitran ar lua în calcul oferta de a deveni președinte al grupării nemțene – Detalii, AICI. Este știută povestea cu demisia sa de la FC Brașov și apoi cu reîncadrarea pe post, cu un bonus consistent la salariu.

Președintele FC Brașov – fan înfocat al echipei Ceahlăul Piatra Neamț

Iată și ce s-a publicat pe contul de Facebook CSM Ceahlăul Piatra Neamț după partida cu Foresta Suceava, postarea incluzând și poza cu Marian Mitran, în tribune, suporter înflăcărat al nemțenilor:

„La CSM Ceahlăul – Foresta atmosfera a fost specială, creată de un public special, așa cum nu mai este în Liga 3! Fotografiile ne arată că sportul local are viitor și că oamenii iubesc galbenul și negru la Piatra Neamț! Fotografiile ne arată că CSM Ceahlăul este un club apreciat! Mulțumim tuturor celor care au realizat o atmosferă de vis în meciul cu Foresta. Peste 1.500 de oameni au ales să ne sprijine. Peste 1.500 de oameni au ales să aibă încredere! Iar fotografiile cu fularele purtate sau fluturate de copii sunt de pus în ramă”.

Oare ce-o spune primarul Allen Coliban?!…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Președintele FC Brașov – fan înfocat al echipei Ceahlăul Piatra Neamț […]

1 an în urmă

[…] data de 5 mai la Brașov, la Sala Sporturilor, luptătorul brașovean va susține al  4-lea meci de box profesionist, cele […]

11 luni în urmă

[…] Am relatat deunăzi că Marian Mitran, președintele FC Brașov, a fost un suporter înfocat al echipei CSM Ceahlăul Piatra Neamț la meciul cu Foresta Suceava din play-off-ul Ligii 3 la fotbal – Seria 1 – Detalii, AICI. […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare