Sport

FC Brașov nu scapă de datorii

FC Brașov nu scapă de datorii.

Clubul finanțat într-o proporție covârșitoare de Primăria Brașov ar avea, în acest moment, datorii de circa un milion de lei. Sunt restante salariile din iulie și august anul trecut. Dar ar fi „în joc” și sume de achitat către Direcția Bazelor Sportive, RATBV, chiar ANAF, plus din diverse litigii.

FC Brașov nu scapă de datorii. Trebuie ținut cont și de faptul că stranieri de la defuncta echipă FC Brașov au reclamat la FIFA neplata salariilor, iar continuatoarea ar avea neșansa de a fi bună de plată. La circa 300.000 de euro s-ar ridica pretențiile portughezilor și croaților în acest caz.

Cu toate acestea, conducerea grupării „galben-negre” este convinsă că va primi licența pentru viitorul sezon fotbalistic. Președintele Marian Mitran (foto) e extrem de optimist privind noua stagiune a Ligii 2, în care se va încerca, iar, promovarea. Mai ales că, după ce a demisionat, omul a semnat un alt contract, vehiculându-se că ar primi, lunar, cu 1.000 de euro mai mult decât înainte.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] FC Brașov a fost prezent în week-end la partida CSM Ceahlăul Piatra Neamț – Foresta Suceava . […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare