Sport

Premieră pentru jucătorii de padel din Brașov. Au participat la Central European Padel Tour – CEPT 2023

Padel. La finalul săptămânii trecute, la Timişoara, a avut loc prima ediţie din cadrul Central European Padel Tour – CEPT 2023 găzduită de România.

CEPT 2023 este un circuit internațional adresat țărilor din Europa Centrală și de Est.

Şapte braşoveni au participat la competiţia din week-end, toţi reprezentând Padel Palace România, primul centru deschis în oraşul nostru.

„La start au fost 65 de jucători din 12 țări, majoritatea mai dezvoltate în acest sport, lucru resimțit pe propria piele și de reprezentanții noștri. La masculin, dintre cele 4 echipe cu brașoveni în componență, doar una a câștigat în turul 1, Robert Coman – Brașov & Matei Horia – Oradea. Celelalte 3, Nicu Rozorea – Brașov & Sergiu Medeșan-Constanța, Ionuț Anei-Brașov & Adi Căruceriu-Brașov și Victor Cristolovean-Brașov & Vlad Idu-Brașov, au părăsit competiția încă din runda inaugurală. Finala a fost câștigată de perechea Selak & Suevich din Croația, 7-5, 7-5 cu perechea Urvolgyi & Szakacs din Ungaria. Singura reprezentantă a Brașovului la feminin, Elena Seidecaru, a avut o comportare meritorie alături de Kristina Ophey din Germania, reușind să acceadă în semifinale, iar la final să obțină locul 4. În competiția fetelor, finala a fost câștigată de perechea poloneză Rosolska & Piokowska 3-6, 6-3, 6-2) cu perechea Erdelyi & Kovacs din Ungaria”, se arată pe pagina de Facebook Padel Palace Romania.

Padel. Viziză la Braşov a conducerii circuitului CEPT

„Conducerea circuitului CEPT va sosi la Brașov în a doua jumătate a lunii iunie pentru a vedea pe viu infrastructura centrului de sub Tâmpa și a lua în considerare orgenizarea acestui circuit și în oraşul nostru. Pe de altă parte, Padel Palace România și Padel Mania din București au pus bazele primului circuit profesionist din România. Brașovul va fi gazdă pentru prima dată în perioada 2-4 iunie 2023”, a mai anunţat sursa citată.

FOTO: Facebook


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare